Baietelul de 8 ani care a murit in arestul autoritatilor americane! E al doilea caz socant de acest fel de luna asta! Adevarul e unul foarte trist :(

Publicat: 26 Dec. 2018, 15:40 Life

Copilul de doar 8 ani a decedat, iar acesta e al doilea caz socant de acest tip, dintr-o singura luna.

Baietelul a murit in arestul autoritatilor americane, iar acest anunt infiorator a fost facut marti, in prima zi de Craciun, de catre reprezentantii din Statele Unite. Copilul era originar din Guatemala si si-a gasit sfarsitul cand se afla in custodia Guvernului american.

Baietelul de 8 ani care a murit in arestul autoritatilor americane

Intr-o singura luna de zile, a fost al doilea caz inregistrat de un astfel de deces. Mai exact, autoritatile americane din domeniul imigratiei au anuntat ca e vorba de un al doilea copil imigrant care a murit in detentie. Baiatul s-a stins imediat dupa miezul noptii, luni spre marti.

Micutul de 8 ani care a murit in arestul autoritatilor americane ar fi prezentat „semne de boala potentiala”, fiind condus impreuna cu tatal lui la un spital din Alamogordo, din statul american New Mexico. Serviciul american al Vamilor si Protectiei Frontierelor a facut publice aceste informatii socante, noteaza digi24.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Dec. 2018, 15:40 Life
Pe aceeași temă