Noua asistente medicale sunt insarcinate si vor deveni mamici peste cateva luni! Toate lucreaza in aceeasi maternitate! VIDEO

Publicat: 31 Mar. 2019, 16:51 Viral

Femeile au varste diferite si au reusit sa ramana toate insarcinate in aproximativ aceeasi perioada.

Surpriza a fost una uriasa, mai ales cand au aflat fiecare de sarcina celeilalte.

Mai exact, este vorba despre 9 asistente medicale, care sunt insarcinate in acelasi timp. Femeile lucreaza toate in acelasi spital din Maine, in Statele Unite ale Americii, pe sectia de maternitate. Fiecare dintre ele urmeaza sa devina mama in aceasta primavara sau, cel tarziu, la vara.

Asistentele medicale insarcinate lucreaza pe aripa de spital care se ocupa in special de nasteri si au de-a face, zilnic, cu foarte multi bebelusi. Pentru ca iubesc copiii atat de mult, s-ar parea ca destinul a facut in asa fel incat ele au ramas gravide simultan.

Povestea acestora a devenit una virala, dupa ce una dintre asistente, pe nume Brittney Verville, a postat o fotografie pe Facebook. In imagine, alaturi de ea, mai erau alte 8 femei insarcinate, ce purtau aceeasi uniforma de spital. Fiecare dintre ele avea o mica pancarta pe care era notata data la care este aproximat ca vor deveni mamici.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Mar. 2019, 16:51 Viral
Pe aceeași temă