Un barbat cu sindromul Down a fost lasat sa moara in spital! Infirmierele nu l-au hranit timp de 10 zile! :(

Publicat: 29 mart. 2019, 17:41 Autor: madalina m. Life

Un caz cat se poate de socant a fost semnalat de catre familia unui barbat bolnav. Acesta suferea de sindromul Down si a fost lasat sa moara, in spital.

Pe nume Giuseppe Ulleri, barbatul cu sindromul Down avea varsta de 61 de ani si a decedat din cauza neglijentei din spital. Acesta a fost lasat sa moara in spital de catre cadrele specializate care nu l-au hranit.

Familia acestuia e hotarata in prezent sa isi faca dreptate. Oamenii i-au acuzat pe medicii si in general pe cadrele medicale din spitalul Manchester Royal Infirmary, din Marea Britanie, de lucruri foarte grave. In mod oficial, bolnavul ar fi murit din cauza unei pneumonii, sunt de parere reprezentantii unitatii medicale.

In realitate, insa, Giuseppe Ulleri a fost lasat sa moara in spital si nu a fost hranit timp de 10 zile. In luna februarie din acest an, pacientul a fost internat in respectiva unitate medicala dupa ce a cazut din pat. Ulterior, a fost externat dar s-a intors pe mainile medicilor pentru ca acuza dureri mari.

S-a descoperit ca suferise cateva fracturi, la nivelul pelvisului si a incheieturilor, dar si la gat. Pentru ca avea dificultati de inghitire, a fost decisa intubarea acestuia. Urma sa fie hranit in acest mod, pentru ca nu putea sa manance de unul singur din pricina refluxului gastroesofagian.

Familia lui Giuseppe Ulleri a fost informata ca barbatul de 61 de ani are nevoie de o operatie. Urma sa fie hranit printr-un tub, dar adevarul a iesit la iveala abia dupa decesul acestuia. A fost infometat de catre infirmiere, care au „uitat” sa il hraneasca timp de aproape doua saptamani!

De asemenea, unul dintre medicii legisti de la respectivul spital a povestit in fata instantei de judecata ca pacientului i-a fost scos tubul dupa doar o singura zi. S-ar parea ca acesta nu-l mai suporta si din acest motiv personalul din unitatea medicala nu ar fi stiut cum sa il hraneasca altfel. Cadrele direct implicate in moartea celui diagnosticat si cu sindromul Down ar putea ajunge in spatele gratiilor, pentru omor din culpa, daca vor fi gasite vinovate.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 29 mart. 2019, 17:41 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă