Top 10 metode de copiat iesite din comun. Ce mai incearca elevii

Publicat: 26 Mar. 2019, 17:36 Life

In timp ce unii elevi prefera sa invete, altii se pregatesc intens pentru copiute.

Top 10 metode de copiat iesite din comun. Odata cu trecerea anilor si metodele de a copia s-au schimbat, iar acum sunt din ce in ce mai ingenioase, incat profesorii sunt tot mai usor de pacalit si disperati ca elevii lor reusesc sa triseze, fie ca fac asta la teze sau chiar la BAC.

Top 10 metode de copiat iesite din comun

Top 10 metode de copiat iesite din comun

Metodele sunt atat de numeroase incat unii elevi nici n-au auzit de ele, dar daca vrei sa le folositi (ceea ce nu recomandam, studiul este mai bun) sau doar sa va amuzati, mai jos aveti cateva exemplificari.

Metoda de copiat cu telefonul

Este o metoda folosita de cativa ani buni, insa pentru ea ai nevoie de ajutorul unui prieten care sa stie sa rezolve subiectele sau sa aiba raspunsurile in fata.

In plus, este necesara aplicatia ShMessenger, care seamana cu Yahoo Messenger. Cum se procedeaza? Cel care primeste subiectele face o poza si o trimite prietenului online. Iar de acolo este doar un pas spre rezolvarea subiectelor. Asta daca profesorul nu interzice accesul cu telefoane la examen.

Metoda cu sticla de apa

Este una dintre cele mai simple metode. Trebuie data jos eticheta unei sticle de apa de 0.5l, scris pe ea ce aveti nevoie, apoi lipita la loc si gata. Aveti grija sa scrieti cat mai marunt, ca sa va incapa cat mai mult text.

Metoda mainii pe sus masa

Metoa „antica” de copiat este cea cu mana pe sub masa. Trebuie doar sa scoateti mana din maneca stanga (daca sunteti dreptaci), sa lasati maneca pe masa, iar mana stanga sa o folisiti pentru a rasfoi notitele.

Metoda cu casca wireless

Nici aceasta metoda nu este noua, insa s-a dovedit extrem de utila. Casca se introduce direct in ureche si este invizibila, astfel ca nu o poate repera nimeni.

Trebuie doar sa aveti un telefon la indemana pentru a o putea conecta iar un prieten/coleg va poate sopti tot ce aveti nevoie sa stiti.

Metoda pixului minune

Este vorba despre un pix cu pasta aparent invizibila. Insa secretul este in capatul lui, unde are o lumina mov care atunci cand este pusa pe locul unde ati scris ceva, textul ca aparea ca prin minune. Ingenios, nu?

Metoda gentii

Aceasta metoda este ideala atunci cand profesorul cere elevilor ca toate materialele de lucru sa fie puse jos. Trebuie doar sa va asigurati ca geanta este goala si sa plasati pe fundul ei copiuta sau notitele.

Metoda scrisului pe antebrat

O metoda antica am putea spune, este cea a scrisului pe antebrat. Pentru ca scrisul in palma devine o problema daca transpirati, pentru ca se poate lua, scrisul pe antebrat este solutia ideala. Trebuie sa purtati o bluza cu maneca lunga si sa aveti grija sa nu va uitati prea des la mana, pentru a nu ridica semne de intrebare.

Metoda bandei adezive lipita pe piele

Este similara cu cea de mai sus, a scrisului pe antebrat, doar ca benzile le veti lipi pe antebrat, iar in acest fel nu va veti mai murdari si puteti scapa rapid de dovezi dupa ce terminati examenul.

Metoda pozelor din telefon

Metoda este buna doar daca nu se interzice accesul cu telefoanele la examen, sau daca stiti sa ascundeti bine smartphone-ul. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti deja facute poze cu materialele necesare pentru examen, iar apoi sa puteti sa le transcrieti de acolo.

Metode de copiat cu fituica

Top 10 metode de copiat iesite din comun

Fituica pe talpa pantofului

Nu cred ca este o noutate aceasta metoda, insa este eficienta, asa ca…de ce nu? Mai ales ca este una dintre cele mai sigure metode. Pur si simplu lipiti fituica pe talpa pantofului inainte de examen cu un scoci. Daca veti sta picior peste picior aceasta metoda nu va da gres.

Fituica in dres

Fetele au un mare avantaj, fiindca pot ascunde fituica in dres (este de preferat sa se foloseasca dres cu banda adeziva), iar apoi sa pozitioneze bine fusta peste. Niciun profesor n-o sa controleze sub fusta unei fete.

Fituica in sutien

Iarasi, fetele au un avantaj, pentru ca decolteul poate fi util in acest caz. Pur si simplu se ascunde fituica in sutien si se pozitioneaza astfel incat sa se poata citi usor.

Fituica in prohab

Nu doar fetele sunt ingenioase, ci si baietii, pentru ca acestia au si ei un loc unde sa ascunda fituica, si anume in prohabul blugilor/pantalonilor.

Publicat: 26 Mar. 2019, 17:36 Life
Pe aceeași temă