Brigitte si Pastrama, certuri inainte de nunta! „Mereu mi-o bagi pe maica-ta! Am renuntat sa mai merg la sala pentru ea!” / „Ma rog la Iisus sa o linisteasca!”

Publicat: 13 Jun. 2019, 18:23 Vedete

Brigitte si Pastrama traiesc si in viata lor de zi cu zi la aceeasi intensitate la care traiau cand erau in FERMA. Si totul datorita neintelegerilor din cuplu.

Brigitte si Pastrama, certuri crunte inainte de nunta! Dupa ce s-au casatorit, relatia dintre cei doi  este exact la fel de tumultoasa ca si inainte cand locuiau impreuna in FERMA. Florin Pastrama este in continuare tinut sub papuc de Brigitte si este certat din orice motiv. Ultima cearta dintre ei doi a pornit de la faptul ca Florin este mult prea atasat de mama si familia lui.

Brigitte l-a criticat pentru ca in permanenta petrece timp cu mama lui si face o multime de lucruri pentru ea, ramanandu-i foarte putin timp pentru Brigitte si familia lor. Ultima data a fost chiar in timpul filmarilor cand Pastrama a fost plecat cu masina Brigittei mai bine de 3 ore, iar ea a fost nevoita sa-l astepte acasa. Totusi, chiar si asa, la final, tot Florin Pastrama a fost cel care a gasit un mod de a o face pe Brigitte sa cedeze.

Brigitte si Pastrama, certuri crunte inainte de nunta VIDEO

Florin Pastrama incepe sa simta cat de grea este viata alaturi de Brigitte si recunoaste chiar el ca il termina cu „gura” ei: „De cand m-am mutat cu Brigitte in casa, m-am rugat la Domnu’ Iisus sa o linisteasca. Are gura mare si un suflet de 10 ori mai mare. Mi-a promis ca intr-un an de zile se va muta inapoi la casa mea.

Mi-a zis ca fetita ei cea mica are 1 an de cand abia s-a mutat de la Ilie in casa ei si i-ar fi foarte greu sa o mute iar. Mama si prietenii mei n-au fost de acord, dar le-am promis si le-am jurat ca maxim intr-un an de zile se va muta la mine acasa cu catel, cu purcel cu copii si cu filipineza, cu tot.”

Imediat ce a ajuns acasa mai tarziu cu 3 ore, Brigitte l-a luat direct la cearta, fara ca el sa mai poata sa spuna ceva: „Florine, mereu cand eu am ceva important o bagi pe maica-ta. Nu m-am mai dus la sala de 3 saptamani pentru ca se supara maica-ta ca trebuie sa mergem sa mancam la ea. Am renuntat la sala pentru asta, da? Daca nu mergem la maica-ta mergem la fratele tau, pe bune, deci familia ta e foarte importanta.”

Motivul pentru care Pastrama a stat mai mult la mama lui a fost ca ea i-a oferit lui pentru a-i darui sotiei sale inelul cu care ea a fost ceruta in casatorie de tatalui care acum nu mai este. Gestul deosebit din partea mamei lui l-a impresionat pe Pastrama si a mers cu inelul la Brigitte care insa n-a fost foarte impresionata de inel pentru ca avea o piatra cam mica.

Publicat: 13 Jun. 2019, 18:23 Vedete
Pe aceeași temă