Dragostea chiar nu tine cont de varsta! Batranii au inceput sa faca gesturi rusinoase cat stateau pe marginea piscinei! VIDEO socant

Publicat: 07 oct. 2018, 11:48 Autor: madalina m. Viral

Batranii au inceput sa faca gesturi rusinoase in public.

Cei doi au fost filmati de catre martorii socati. Cuplul se relaxa pe marginea piscinei atunci cand lucrurile au devenit mult prea intime. In plus, femeia din imagini poate fi vazuta cand incepe sa faca gesturi rusinoase.

Impreuna cu sotul sau, ea a inceput sa se bucure de clipele pasionale, desi prin preajma se aflau foarte multi oameni. Ei nu au facut nimic incat sa se ascunda si au lasat sa se observe totul, cata vreme inca se aflau la plaja.

Pensionarii au facut gesturi rusinoase in public!

Batranii care au facut gesturile rusinoase au fost filmati de ceilalti oameni. Prezenti si ei in jurul aceleiasi piscine, oamenii au crezut la inceput ca nu vad bine. Totusi, in imagini se poate vedea cum varstnicii dau frau liber imaginatiei.

De asemenea, femeia cu par alb nu pare sa tina cont de nimic atunci cand incepe sa ii ofere clipe de placere partenerului sau. Cei care treceau pe langa ei se uitau socati la acele scene interzise minorilor.

Totul s-ar fi petrecut recent in orasul Benidorm, din Spania. De fata erau foarte multi turisti care incercau sa se bucure de vacanta si sa faca plaja. Cei doi au demonstrat ca dragostea, si mai ales pasiunea nu tine cont de varsta, chiar daca au reusit doar sa socheze.

Turistii au fost cei care au postat filmuletul pe Twitter. Scenele intime s-au desfasurat cat batranii erau la plaja. In mod indraznet, batrana ar fi fost cea care ar fi initiat actul intim. Ar mai fi urmat minute in sir de gesturi rusinoase, din spusele martorilor.

Videoclipul cu cei doi pensionari, cel mai probabil aflati si ei tot in vacanta, a devenit viral intr-un timp foarte scurt. Nimeni nu si-ar fi putut imagina ca acestia vor oferi un astfel de „spectacol” cat se poate de grafic.

In imagini mai apare un alt turist, dar care nu pare sa realizeze ce se intampla chiar langa el. Totodata, femeia si-ar fi dat seama ca e filmata, iar din acest motiv s-ar oprit. Insa, sotul ei a continuat cu actul intim.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 07 oct. 2018, 11:48 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă