Barbatul s-a dat drept surd si mut pentru 62 de ani dintr-un motiv ireal! Sotia lui era prea enervanta ca s-o suporte! :))

Publicat: 23 mart. 2019, 11:16 Autor: madalina m. Life

Omul s-a prefacut surd si mut pentru 62 de ani, ca sa nu fie nevoit sa isi asculte sotia. Totusi, femeia a facut mari eforturi pentru a-l ajuta.

Barbatul originar din Waterbury, in Connecticut, SUA, se confrunta in prezent cu divortul, dupa ce sotia lui a aflat ca el nu era de fapt bolnav. Batranul doar s-a dat drept surd si mut si s-a prefacut timp de decenii intregi. Totul doar ca sa nu fie nevoit sa isi asculte sotia, pe care o considera mult prea cicalitoare.

Potrivit actelor de divort a celor doi, Barry Dawson, de 84 de ani, a nu a pronuntat nici macar un singur cuvant in fata sotiei lui, Dorothy, in varsta de 80 de ani. In anii in care au locuit impreuna, el s-a dat drept bolnav si nu voia sa comunice absolut deloc cu femeia.

Doamna Dawson a invatat chiar limbajul semnelor pentru a putea sa gaseasca un mijloc prin care sa se inteleaga cu sotul ei, dar spune ca nici asa barbatul nu era chiar prea comunicativ. „Mi-au fost necesari doi ani de zile ca sa pot invata sa comunic cu mainile mele. De indata ce m-am priceput, el a inceput sa aiba probleme cu vederea. Acum ca ma gandesc la asta, probabil s-a prefacut si in legatura cu asa ceva!”, a marturisit femeia.

Barbatul s-a dat drept surd si mut pentru 62 de ani

Barbatul s-a dat drept surd si mut pentru 62 de ani dintr-un motiv ireal

Totusi, cuplul a crescut sase copii, iar in prezent cei doi au 13 nepoti. Toti din familie erau convinsi ca Barry Dawson era surd. „Cand era acasa, ticalosul mereu se prefacea ca e surd. Abia dupa ce am vazut un videoclip pe YouTube in care sotul meu canta in timpul unei seri de karaoke la bar am inteles totul. Trebuia sa fie la o intalnire caritabila”, a mai povestit batrana furioasa.

Avocatul barbatului, pe nume Robert Sanches, sustine ca stratagema batranului nu a fost menita sa o supere sau sa o insele pe sotia lui. De fapt, asa ar putea fi explicat de ce casnicia lor a tinut timp de 62 de ani si ar fi functionat atat de bine!

Ambii parteneri trebuie sa se prezinta in fata unui judecator, zilele acestea, dupa ce barbatul s-a dat drept surd si mut. Dorothy Dawson i-a cerut sotului o suma mare de bani, drept compentatie pentru stresul emotional si povara pe care a trebuit sa o indure, atatea decenii, potrivit a1.ro.

Publicat: 23 mart. 2019, 11:16 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×