Tanara mutilata din cauza unei boli rare! Ce s-a intamplat cu chipul sau inca de cand avea 14 ani! VIDEO

Publicat: 04 mart. 2019, 09:27 Autor: madalina m. Life

O femeie din Kenya sufera de o boala rara, care a lasat-o practic desfigurata. Din cauza conditiei medicale ce pare sa fie fara leac, ea a avut doar de suferit.

De-a lungul anilor, Farah Khaleck, o femeie aflata in floarea varstei, s-a confruntat cu problema medicala rara. Medicii nu au putut sa o ajute, din pacate, iar ea nu si-a recapatat chipul din adolescenta. Astfel ca a ramas mutilata din cauza unei boli rare.

Tanara a povestit pentru BBC Africa mai multe detalii despre boala sa. Cel mai greu pare sa ii fi fost acesteia la capitolul de iubire de sine, pentru ca arata intr-un mod infricosator. A invatat cum sa se aprecieze, chiar daca nu arata precum o femeie obisnuita din locul in care traieste.

Boala de care sufera aceasta a inceput sa se manifeste cand avea 14 ani. Este vorba despre o boala autoimuna cat se poate de rara. Cand era doar o adolescenta, Farah Khaleck a fost diagnosticata cu sclerodermie.

Tanara mutilata din cauza unei boli rare

„La inceput ma speriam foarte tare atunci cand ma uitam in oglinda. Deveneam extrem de furioasa”, a povestit femeia. Aceasta maladie este caracterizata de o scleroza progresiva a dermului, dar si a viscerelor. Nu a putut sa accepte adevarul atunci cand medicii i-au spus ca nu exista leac pentru boala ei.

Femeia din Kenya spera in continuare ca isi va recapata chipul sau, cel de altadata, daca va gasi un tratament miraculos. Pentru ca a ramas mutilata din cauza unei boli autoimune, aceasta a decis sa vorbeasca liber despre problema de sanatate. Asa se face ca Farah Khaleck le-a oferit informatii tuturor celor diagnosticati, la fel ca ea, cu sclerodermie.

In acest sens, tanara si-a deschis chiar si un cont de Instagram, acolo unde posteaza foarte multe imagini cu ea, si astfel isi impartaseste si povestea de viata. Momentan Farah utilizeaza doar un tratament prin care sa tina boala sub control, insa nu se poate vindeca complet.

Dupa opt ani de zile, femeia si-a acceptat conditia si spune ca uneori, atunci cand se aranjeaza, are senzatia ca este chiar frumoasa. Tanara a marturisit prin ce chinuri a trecut intr-un documentar realizat de catre BBC.

(sursa: bbc.com)

Publicat: 04 mart. 2019, 09:27 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă