Aceasta femeie sufera de cea mai bizara boala! In fiecare dimineata se trezeste MAHMURA desi nu pune gura deloc pe alcool. Care e explicatia medicilor

Publicat: 14 feb. 2018, 12:49 Autor: madalina m. Life

Sarah Moughtin are 34 de ani si se confrunta cu o boala misterioasa.

In fiecare dimineata aceasta se trezeste cu simptome de parca ar fi facut exces in ceea ce priveste bauturile alcoolice. Dar adevarul din spatele senzatiei ca ar fi mahmura e unul socant.

Medicii au marturisit ca niciodata nu au vazut un caz similar cu al femeii din Marea Britanie. Inainte sa se imbolnaveasca, aceasta era un asistent de vanzari la un centru comercial si ducea o viata obisnuita.

Aceasta femeie sufera de cea mai bizara boala si se trezeste mahmura

Totul s-a schimbat pentru Sarah Moughtin si aceasta a inceput sa se trezeasca tot mai des cu senzatia ca e mahmura. La inceput a ignorat simptomele si durerile de cap, dar lucrurile s-au inrautatit.

In fiecare dimineata ea simte ca e mahmura desi nu consuma deloc alcool. Din cate se pare, totul a inceput cu respectivele dureri, iar Sarah considera ca este perfect sanatoasa. In cateva luni insa a ajuns sa fie tintuita la pat.

Totodata, femeia din Mara Britanie avea si dureri mari la nivelul fetei si incepuse sa se trezeasca si cu chipul umflat peste masura, nu doar cu cu senzatia ca e mahmura constant.

Aceasta femeie sufera de cea mai bizara boala si se trezeste mahmura

Medicii au reusit sa ii puna femeii un diagnostic, dupa zeci de teste si analize. Din cate se pare, senzatia ca e mahmura rezulta din trei boli de care aceasta sufera.

Sarah Moughtin are diabet insipid, hipofizita limfocitara – o boala autoimuna intalnita in special la femeile gravide, dar si hipopituitarism. De asemenea, ea a fost operata la nivelul urechii pentru ca ii aparuse o umflatura.

„Ma trezeam mereu mahmura si de parca fusesem lovita peste fata in repetate randuri. Am atribuit toate simptomele cu stresul acumulat la locul de munca. Am stiut insa ca e ceva grav cand am simtit o umflatura langa ureche. Cand o atingeam era ca o bila de marmura”, a povestit Sarah.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 14 feb. 2018, 12:49 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă