De ce tatăl Andreei Esca nu dorea ca fiica lui să fie jurnalist: ”Nu eram încântat”

Publicat: 19 May. 2021, 09:29 Vedete

Andreea Esca și-a ales o cale care, ulterior, i-a adus foarte mult succes. Chiar dacă drumul a fost unul greu, prezentatoarea de la Pro Tv a reușit să atingă culmile succesului în domeniul în care activează, și anume jurnalism. Totuși, tatăl ei, Dumitru Esca, nu a fost prea încântat de decizia pe care fiica lui o luase când intra la facultate.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Andreea Esca a vorbit despre faptul că tatăl ei, Dumitru Esca, cunoscut și drept domnul Titi, nu își dorea ca fiica lui să ajungă jurnalist, ci… economist! Când Andreea Esca trebuia să intre la facultate, tatăl ei a îndrumat-o spre ASE, însă nu a intrat. Prezentatoarea de știri, totuși, a dat la Jurnalism, unde a reușit!

Întrebat ”Ce vă doreați să devină ea?”, tatăl Andreei Esca a răspuns: „Ei, Am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE» Și s-a dus!

S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o”, scrie Cancan.

Din ce a câștigat Andreea Esca primii bani

Jurnalista de la Pro TV nu a fost de mică în televiziune, iar acest lucru îl mărturisește chiar ea! Andreea Esca și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. Din primii bani pe care îi câștigase, Andreea Esca și-a achiziționat o pereche de cercei rotunzi.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, la un moment dat, arată Cancan.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 19 May. 2021, 09:29 Vedete
Pe aceeași temă