Din ce a câștigat Andreea Esca primii bani și cum i-a cheltuit! Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri din perioada liceului

Publicat: 06 ian. 2021, 09:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este celebră, are o carieră de invidiat și o familie foarte frumoasă, însă nu toată lumea cunoaște extrem de multe detalii despre viața personală a Andreei Esca. Prezentatoarea de la Pro TV a făcut dezvăluiri din perioada liceului, când a reușit să își câștige primii bănuți! Cum i-a câștigat și ce a făcut ulterior cu suma respectivă.

Jurnalista de la Pro TV nu a fost de mică în televiziune, iar acest lucru îl mărturisește chiar ea! Andreea Esca și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. Din primii bani pe care îi câștigase, Andreea Esca și-a achiziționat o pereche de cercei rotunzi.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, la un moment dat, arată Cancan.

Andreea Esca, despre meseria de jurnalist

„Întotdeauna am făcut lucrurile din plăcere și din emoție. Nu am fost niciodată un om preocupat de bani, deci nu știu să-ți răspund”, a declarat Andreea Esca pentru Libertatea.

Știrista a declarat că nu este motivată chiar atât de mult de partea materială și că ar putea trăi și cu mai puțini bani: „Eu păstrez multe lucruri. Îmi păstrez prietenii, îmi păstrez amintirile, da, sunt o păstrătoare”. Andreea Esca a povestit faptul că atunci când era mică era încântată de lucrurile materiale: Abia așteptam să împlinesc 9 ani ca să-mi cumpere mama ceas. Era foarte rar să ai ceas la vremea respectivă, drept urmare am fost foarte fericită. Era un ceas foarte mic și pentru mine avea o valoare sentimentală extraordinară. Nu l-am păstrat din păcate. Mama nu păstrează nimic, este pentru nou”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 06 ian. 2021, 09:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă