Doi frati au murit de cancer in aceeasi zi. Unul se afla in Romania, iar celalalt in Italia

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:39 News 2
Doi frati au murit de cancer in aceeasi zi. Unul se afla in Romania, iar celalalt in Italia

Tragedie imensa intr-o familie din Romania, fiindca doi frati au murit in aceeasi zi.

Doi frati au murit de cancer in aceeasi zi, iar povestea pare desprinsa din filme, pentru ca este greu de crezut. Este un caz aparte pentru ca ambii sufereau de cancer.

Din pacate, doar unul dintre ei a avut alaturi familia in ultimele clipe de viata, fiindca celelalt se afla in Italia. Mama lor are sufletul plin de durere, mai ales ca n-a putut sa-si ia ramas bun decat de la unul dintre copiii sai.

Doi frati au murit de cancer in aceeasi zi

Doi frati au murit de cancer in aceeasi zi

Nicusor si Ionel Rusu au impartit mai mult decat legatura de sange, ci si boala crunta care le-a curmat viata in aceeasi zi. Oamenii sunt socati si profund indurerati de trecerea in nefiinta a celor doi.

„Dragi Prieteni, în dimineaţa zilei de luni când Nicuşor Rusu se stingea din viaţă… familia lui din România plângea trecerea la nefiinţă şi a fratelui lui Nicuşor, Ionel Rusu şi acesta suferind de cancer… Da, în aceeaşi dimineaţă, aţi citit bine.

Nu-mi pot imagina cât de mare e suferinţa familiei, a mamei lor, neputând fi alături de ambii în acelaşi timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-şi ia adio şi de la Nicuşor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre, dar putem să participăm cel puţin astfel şi la uşurarea crizei financiare.

Vă transmit recunostinţa lui Angi Rusu şi, totodată, mulţumesc anticipat pentru donaţiile voastre. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, se arata intr-o postare de pe Facebook, potrivit Adevarul.

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:39 News 2
Pe aceeași temă