Schimbare importantă în viața artistei Adele. S-a finalizat divorțul de Simon Konecki, după doi ani

Publicat: 10 Mar. 2021, 08:15 Vedete

O schimbare importantă s-a produs în viața celebrei artiste Adele. Oficial, s-a finalizat divorțul de Simon Konecki, după o perioadă de doi ani.

Potrivit Verdict.ro, procedurile s-au finalizat în data de 4 martie 2021. Adele și Simon Konecki s-au despărțit oficial în urmă cu doi ani, însă abia acum au divorțat în acte. Adele este acum oficial singură! Cei doi au avut o căsnicie de un an și au împreună un copil, un fiu pe nume Angelo, care are 8 ani. Au optat pentru custodie comună. Pentru cazul lor au semnat în martie 2020 un contract de confidențialitate, astfel că nu se știu foarte multe detalii despre căsnicia lor. Nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie. Averea artistei se ridică la 190 de milioane de dolari.

Dieta minune care a ajutat-o pe Adele să slăbească

Dezvoltată de doi nutriționiști celebri din Marea Britanie, dieta se bazează pe cercetări asupra sirtuinelor, niște proteine responsabile de a regla diferite funcții ale organismului, inclusiv metabolismul, inflamația și îmbătrânirea.

Cu alte cuvinte, regimul presupune consumul de polifenoli, compuși vegetali, care pot ajuta la creșterea cantității de sirtuine din organism, combinat cu un regim hipocaloric, ambele ajutând oamenii să slăbească prin declanșarea eliberării de sirtuine (proteine).

Secretul artistei pentru un corp de vis

Adele a găsit secretul unui corp suplu. La scurt timp după separarea de soțul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri, dar și la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie că oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 10 Mar. 2021, 08:15 Vedete
Pe aceeași temă