Cum a reuşit Adele să slăbească 22 de kilograme. Dieta este din ce în ce mai populară!

Publicat: 13 Jun. 2020, 15:15 Vedete

Ani întregi, în ciuda succesului de care s-a bucurat la nivel global, datorită calitățiilor sale vocale, Adele a fost aspru criticată din cauza kilogramelor în plus.

Însă, artista se pare că le-a închis gura celor care au criticat-o: a reușit să slăbească 22 de kilograme! Adele a reușit să slăbească cu ajutorul dietei Sirtfood, un regim din ce în ce mai popular în rândul vedetelor din Europa.

Potrivit The Sun, cântăreața a început să se antreneze acasă după despărțirea de soțul ei, Simon Konecki, după o căsnicie de 8 ani.

Dieta Sirtfood, pe care Adele o ține cu conștiinciozitate, pretinde că poate ajuta persoanele cu probleme de greutate să slăbească rapid, fără un regim drastic, activând ”gena slabă”, potrivit site-ului oficial.

Dieta minune care a ajutat-o pe Adele să slăbească

Dezvoltată de doi nutriționiști celebri din Marea Britanie, dieta se bazează pe cercetări asupra sirtuinelor, niște proteine responsabile de a regla diferite funcții ale organismului, inclusiv metabolismul, inflamația și îmbătrânirea.

Cu alte cuvinte, regimul presupune consumul de polifenoli, compuși vegetali, care pot ajuta la creșterea cantității de sirtuine din organism, combinat cu un regim hipocaloric, ambele ajutând oamenii să slăbească prin declanșarea eliberării de sirtuine (proteine).

Secretul artistei pentru un corp de vis

Adele a găsit secretul unui corp suplu. La scurt timp după separarea de soțul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri, dar și la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie că oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Publicat: 13 Jun. 2020, 15:15 Vedete
Pe aceeași temă