Ar putea fi ”bomba” momentului! Prințul Harry și cântăreața Adele trăiesc o idilă în secret? Angajații lui l-au dat de gol

Publicat: 08 Jul. 2020, 10:49 Vedete
Ar putea fi ”bomba” momentului! Prințul Harry și cântăreața Adele trăiesc o idilă în secret? Angajații lui l-au dat de gol

Viaţa în Statele Unite nu pare să fie cea mai încântătoare pentru prinţul Harry, obişnuit cu un al stil la Casa Regală Britanică. Se pare că Harry are o problemă în a se adapta, iar atunci când are timp liber, îl petrece în compania lui Adele, care îi este bună prietenă… sau cel puțin așa susține el. Cert este că Meghan se arată foarte deranjată de aceste vizite nocturne.

Revista australiană New Idea a dezvăluit că Meghan a aflat de la angajaţi că Harry nu e acasă, în timp ce îl cauta într-o seară: “Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei”, a declarat un prieten.

Potrivit sursei, aceasta nu este singura dată când Harry s-a dus în vizită la solista britanică, cei doi preferând să consume câte un pahar, seara, la barul ei din luxoasa vilă californiană. Toată lumea care îl cunoaşte pe Harry comentează că nu este în elementul lui acolo şi că face tot posibilul să se adaptaze. Gurile rele nu au întârziat să comenteze o declaraţie mai veche a lui Adele, făcută pentru revista Glamour: “Ştiu că am spus că nu aş ieşi niciodată cu un roşcat, dar e vorba de Prinţul Harry! Aş deveni o adevărată ducesă atunci”, relatează OK Magazine.

Şi chiar dacă cei doi nu împărtăşesc sentimente periculoase pentru relaţia lui cu Meghan, se pare că actriţei nu i-a picat prea bine să afle de la personalul din casă că soţul său se furişează la un pahar de vin cu cântăreaţa milionară în timp ce ea încearcă să îşi refacă viaţa departe de Buckingham. Mai ales acum când Adele arată senzaţional după cura de slăbire miraculoasă.

Câți bani au în conturi prinții Harry și William și soțiile lor

Cupluri regale care se „lăfăie”, la propriu, în bani. Acestea au intrat în topul realizat de Guarantor Loans, top care vizează cuplurile celebre. Pe primul loc se află Oprah Winfrey și soțul, Stedman Graham, care au o avere de 3.15 miliarde de dolari.

Însă, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o avere de 50 de milioane de dolari, o mare parte din bani fiind ai Prințului, moșteniți de la familie.

Prințul Harry și Meghan Markle se află și ei în top, chiar pe locul 35. Cei doi au o avere de 40 de milioane de dolari.

Publicat: 08 Jul. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă