Schimbare radicală pentru Adele! Artista le-a împărtășit totul fanilor!

Publicat: 20 Oct. 2020, 14:45 Vedete
Schimbare radicală pentru Adele! Artista le-a împărtășit totul fanilor!

Adele și-a anunțat fanii de pe Instagram că în data de 24 octombrie va fi gazda emisiunii “Saturday Night Live”. Artista a mai fost în platoul emisiunii, însă doar pentru un moment artistic și spune că este “încântată” și totodată “terifiată” de noul rol.

“Sunt atât de entuziasmată! Și totodată complet terifiată! Prima mea apariție într-o emisiune în calitate de gazdă și se mai întâmplă și la SNL pe deasupra!!! Mereu am vrut să fac asta ca un moment de sine stătător, ca să pot să-mi suflec mânecile și să mă arunc cu totul în asta, dar nu a fost niciodată momentul potrivit.

Dar dacă a fost vreodată un moment potrivit pentru oricare dintre noi să se arunce în ape adânci cu capul înainte și cu ochii închiși și să spere că va fi bine, acel moment este în 2020, nu-i așa? Vor fi aproape 12 de la prima mea apariție în cadrul acestui show, în timpul unor alegeri electorale, iar această apariție a condus la succesul carierei mele în America, așa că e un cerc complet, iar eu pur și simplu nu aș fi putut refuza asta! (…) Ne vedem săptămâna viitoare”, a scris Adele pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

Bloooooody hellllll I’m so excited about this!! And also absolutely terrified! My first ever hosting gig and for SNL of all things!!!! I’ve always wanted to do it as a stand alone moment, so that I could roll up my sleeves and fully throw myself into it, but the time has never been right. But if there was ever a time for any of us to jump head first into the deep end with our eyes closed and hope for the best it’s 2020 right? Itll be almost 12 years to the day that I first appeared on the show, during an election…which went on to break my career in America, so it feels full circle and I just couldn’t possibly say no! I am besides myself that H.E.R will be the musical guest!! I love her SO much I can’t wait to melt into a flaming hot mess when she performs, then confuse myself while I laugh my arse off in between it all. See you next week ♥️🤞🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Dieta minune care a ajutat-o pe Adele să slăbească

Dezvoltată de doi nutriționiști celebri din Marea Britanie, dieta se bazează pe cercetări asupra sirtuinelor, niște proteine responsabile de a regla diferite funcții ale organismului, inclusiv metabolismul, inflamația și îmbătrânirea.

Cu alte cuvinte, regimul presupune consumul de polifenoli, compuși vegetali, care pot ajuta la creșterea cantității de sirtuine din organism, combinat cu un regim hipocaloric, ambele ajutând oamenii să slăbească prin declanșarea eliberării de sirtuine (proteine).

Secretul artistei pentru un corp de vis

Adele a găsit secretul unui corp suplu. La scurt timp după separarea de soțul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri, dar și la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie că oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Publicat: 20 Oct. 2020, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă