O cântăreață celebră face mărturisiri șocante: „Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă…”

Publicat: 24 Jul. 2020, 11:39 Vedete

O artistă celebră a făcut dezvăluiri șocante din trecutul ei. Cântăreața a mărturisit că nu își iubește tatăl!

Este vorba despre Adele, una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Totuși, puțini sunt cei care știu că artista nu a avut o copilărie foarte ”roz” și nici nu a crescut ”în puf”. Singura persoană care i-a fost mereu alături a fost mama ei, Penny Adkins. Adele, englezoaică la origine, a fost părăsită de tată când ea avea doar trei ani.

Adele: ”Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă”

Mama cântăreței și tatăl ei, Marc Evans, s-au cunoscut în 1987, într-un local. Atunci, tatăl lui Adele avea 25 de ani, iar mama ei 18 ani, proaspătă studentă la Arte. Chiar dacă exista o diferență (nu foarte mare) de vârstă, relația celor doi s-a închegat rapid, iar în 1988 s-au mutat împreună. Apoi, Adele a venit pe lume pe 5 mai 1988. Însă, relația celor doi nu a rezistat atât de mult, iar după trei ani, s-au despărțit. Tatăl artistei a luat decizia să se mute în South Wales și a devenit dependent de alcool. Odată ce tatăl s-a ”descotorosit” de orice responsabilitate, mama ei a fost nevoită și ea să renunțe la visul de a deveit pictoriță, așa că s-a dedicat în totalitate creșterii și educării fetiței sale.

„Nu ştiu cum ar trebui să fie un tată, pentru eu n-am avut niciodată unul”, își amintește vedeta, potrivit Ok! Magazine.

Și tatăl ei a mărturisit că nu a fost responsabil: „Am fost un tată îngrozitor într-o perioadă în care ea chiar avea nevoie de mine”.

„Suntem împreună de 10 ani şi te iubesc ca pe un tată… Te iubesc foarte mult! Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă, dar eu te iubesc pe tine aşa cum ar trebui să-l iubesc pe tatăl meu…”, spune Adele despre relația solidă pe care o are cu managerul ei, Jonathan Dickins.

Publicat: 24 Jul. 2020, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă