Incredibil! Cum a ajuns să arate Adele, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

Publicat: 24 Dec. 2019, 11:01 Vedete

Adele este una dintre cele mai iubite cântărețe la nivel internațional. Melodiile sale au ajuns la inimile ascultătorilor și i-au făcut să o iubeasc necondiționat!

În trecut, artista Adele a avut probleme cu kilogramele în plus, dar niciodată nu a fost stânjenită pe scenă, mai ales când atât de multe persoane o idolatrizează.

Ieri, celebra cântăreață de 31 de ani a postat pe rețelele de socializare două imagini în spiritul sărbătorilor, în dreptul cărora a scris un mesaj.

Îmbrăcată într-o rochie neagră din satin, mulată pe corp, cu un decolteu amețitor, Adele și-a uimit fanii cu silueta pe care acum o are.

”Amândoi am încercat să ruinăm Crăciunul, dar apoi inimile noastre au crescut! Îți mulțumesc Grinch pentru că ai venit la petrecerea mea și ne-ai făcut să ne simțim din nou copii”, a scris Adele. În cea de-a doua imagine s-a fotografiat cu Moș Crăciun.

Imaginile au strâns peste 1.6 milioane de aprecieri din partea oamenilor și numeroase comentarii.

După divorț, Adele și-a schimbat complet viața. A slăbit aproape 20 de kilograme, iar acum are multă încredere în sine și în forțele proprii. Cu fostul soț a avut o relație de peste 5 ani.

Publicat: 24 Dec. 2019, 11:01 Vedete
Pe aceeași temă