Cand este Eurovision 2019. Madonna va concerta la celebrul show-concurs! VIDEO

Publicat: 06 May. 2019, 16:34 Vedete

Editia din acest an va avea loc in Tel Aviv, Israel. Show-ul se va desfasura in luna mai 2019, mai exact, peste o saptamana. Artista principala este din America si promite show!

Cand este Eurovision 2019? Cea care va reprezenta Romania, in acest concurs, este Ester Peony. Tanara artista are 25 de ani si va interpreta piesa „On a Sunday”. Aceasta va urca pe scena impreuna cu trupa sa, in cateva zile.

O perioada, organizarea acestui show a fost marcata de incertitudine. Se zvonea chiar ca editia din acest an nu va mai avea loc. Se anuleaza editia din acest an a Eurovisionului?

Cand este Eurovision 2019?

Cand este Eurovision 2019. Madonna va concerta la celebrul show-concurs

Concursul muzical Eurovision se desfasoara intre 14 si 18 mai 2019. Echipa Romaniei va urca pe scena in cea de a doua semifinala, pe pozitia numarul 6. Pentru deplasarea in Tel Aviv, organizatorii au la dispozitie o suma destul de mare, de o suta de mii de euro.

De asemenea, telespectatorii vor avea parte de foarte multe surprize, din partea acestei editii. Asta deoarece si reprezentantii tarii noastre vor avea parte de cateva efecte speciale, cand se vor afla pe scena.

Madonna canta la Eurovision 2019

De asemenea, o alta surpriza va fi prezenta Madonnei pe scena de la Eurovision, in 2019! Artista va concerta la Tel Aviv si s-ar parea ca repertoriul sau va fi format din doar doua melodii.

Pentru aceasta prestatie va fi platita cu o suma de bani colosala. Mai exact, s-ar estima ca ar fi vorba despre un milion de euro, pentru respectivele piese. Madonna isi va face simtita pe scena de la Eurovision pentru un sfert de ora, iar organizatorii promit un show incendiar.

Suma pe care artista americana o va incasa va fi oferita de catre Sylvan Adams, un miliardar cunoscut pentru faptul ca a finantat diverse proiecte culturale si in trecut.

Sloganul din acest an al Eurovision este „Dare to Dream”. Semifinalele vor avea loc pe 14 si 16 mai. Finala va avea loc pe data de 18 mai 2019. Editia cu numarul 64 a acestei competitii muzicale are loc in Tel Aviv, Israel. Alaturi de Romania, in concursul muzical mai participa si alte 40 de tari. Ucraina este singura tare care si-a anuntat retragerea, cu cateva luni in urma.

Publicat: 06 May. 2019, 16:34 Vedete
Pe aceeași temă