Bella Santiago vorbeste despre Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019 VIDEO

Publicat: 23 Feb. 2019, 17:16 Vedete

Pe data de 17 februarie 2019 a avut loc finala Eurovision Romania 2019 si, contrar asteptarilor, castigatoarea nu a fost una din favorite.

In timp ce romanii se asteptau ca Bella Santioago sau Laura Bretan sa castige Eurovision Romania 2019, juriul a avut alta favorita. Ester Peony a castigat Eurovision Romania 2019 si ne va reprezenta tara la Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv, Israel. Acum Bella Santiago vorbeste despre Ester Peony, surpriza concursului.

Preferata publicului la Euroision Romania a marturisit ca s-a simtit bine la concurs. Bella Santiago si-ar fi dorit sa castige, dar se multumeste doar cu participarea. Castigatoarea X Factor 2018, Bella Santiago, a vorbit despre Ester Peony la Antena Stars.

Bella Santiago vorbeste despre Ester Peony


„A fost foarte tare experiența de la Eurosivion și m-am distrat foarte mult pe secnă. Nu cred că o să mă mai duc. Am alte planuri pentru cariera mea…Nu sunt chiar dezamăgită. Eu accept și nu sunt supărată deloc. Am terminat concursul și am uitat, mă focusez pe ce să fac în viitor.

Cred că noi toți am avut ce trebuie acolo, dar depinde ce gusturi are juriul…Nu aș schimba nimic la melodia de la Eurovision. Fiecare concurent are ceva, noi toți suntem diferiți și avem melodii diferite…cine e acolo, este bun”, a povestit Bella Santiago.

Cine e Ester Peony, castigatoarea Eurovision Romania 2019


Numele ei real este Ester Alexandra Cretu. E compozitoare si cantareata, cu o pasiune pentru muzica inca din copilarie. A locuit cu familia ani buni in Montreal, Canada. In 2014 a publicat in mediul online o serie de cover-uri in stil propriu.

Mana de fani pe care a adunat-o a convins-o sa participe la diverse concursuri. Asa a ajuns Ester Peony sa castige Eurovision Romania 2019 desi nu se afla deloc in primele topuri ale favoritilor la castigare.

A obținut un punctaj final de 65 de puncte, în timp ce Laura Bretan, care a terminat a doua, a obținut 60 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Bella Santiago, cu 58 de puncte. Afla aici cand va intra Ester Peony pe scena Eurovision 2019 de la Tel Aviv!

Publicat: 23 Feb. 2019, 17:16 Vedete
Pe aceeași temă