Cea mai exotică artistă din România a câștigat competiția ”Te cunosc de undeva”! Ea a pus mâna pe un premiu de 15.000 de euro

Publicat: 02 nov. 2019, 10:18 Autor: Loredana Vedete
Cea mai exotică artistă din România a câștigat competiția ”Te cunosc de undeva”! Ea a pus mâna pe un premiu de 15.000 de euro

Filmările la emisiune s-au încheiat, iar numele celui care va încasa cecul de 15.000 de euro s-a aflat deja, însă într-un cerc restrâns. 

Cea mai exotică artistă din România. Este vorba despre cântăreața filipineză care a câștigat și ediția cu numărul șapte al concursului X Factor.

S-ar părea că vedeta care a câştigat cei 15.000 de euro puși în joc este nimeni alta decât sexoasa filipineză Bella Santiago (29 de ani), relatează click.ro.

Cea mai exotică artistă din România

În 2016, artista și-a încercat norocul la „Românii au talent” (PRO TV), dar lovitura a dat-o anul trecut, la „X Factor”, unde a câștigat premiul cel mare de 100.000 de euro. Apoi a semnat un contract cu Cat Music şi a cântat în trupa Jukebox.

Cei care au urmărit show-ul transformărilor au putut-o pe vedea pe Bella intrând în pielea unor vedete precum Beyonce, Ariana Grande, Nicky Minaj și Mihaela Runceanu. Solista şi-a făcut deja un nume în ţară şi speră să dea lovitura cu piesele ei.

Bella Santiago, acuzată că a plagiat la Eurovision

Un scandal de proporții a izbucnit la Eurovision România 2019! Motivul a fost acela că una dintre favorite, respectiv Bella Santiago, a fost acuzată de plagiat! Refrenul piesei Bellei Santiago este, de fapt, o zicală veche/proverb/quote care circulă de câțiva ani buni pe Internet.

Deși unele surse au spus că îi aparțin blogăriței Ashley Lemaine, versurile ar fi un vechi proverb indian.

În orice caz, Bella și colegul ei de compoziție, Alexandru Luft, nu sunt autorii acestui text. Este vorba, mai precis, de partea cea mai importantă a piesei Bellei, refrenul acesteia: “Body of a woman, soul of a child, mind of the free, heart of the wild”.

 

Publicat: 02 nov. 2019, 10:18 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă