Cine este Ester Peony, castigatoarea Eurovision Romania 2019

Publicat: 19 Feb. 2019, 12:25 News 3

Ester Peony este reprezentanta Romaniei la Eurovision 2019, care va lupta pentru un loc fruntas la Tel Aviv.

Ester Peony a interpretat piesa „On a Sunday” si a castigat simpatia juratilor, care au decis ca este ea cea care trebuie sa ne reprezinta in competitia de la Tel Aviv.

„Sincer, n-are de ce să-mi fie teamă, pentru că ştiu că până în mai o să am foarte mult timp de pregătire şi chiar îmi doresc să îmi reprezint ţara cu mândrie şi sigur o să câştigăm.

M-am rugat la Dumnezeu şi ştiu că de sus porneşte totul şi fiecare are un drum, un destin şi îi mulţumesc lui Dumnezeu” a spus artista pentru Agerpres dupa ce a castigat finala nationala.

Cine este Ester Peony, castigatoarea Eurovision Romania 2019

Cine este Ester Peony

Potrivit site-ului oficial Eurovision 2010, Ester Peony, pe numele sau intreg Ester Alexandra Cretu, a luat contact cu muzica in copilarie si de atunci a stiu ca acesta este drumul ei.

A inceput sa intre in atentia oamenilor prin diferite cover-uri ale unor piese faimoase, dupa care a reusit sa semneze cu o casa de discuri romaneasca. Nu a durat mult pana s-a lansat, reusind o colaborare cu Vescan, interpretand piesa „Sub aripa ta”. Urmeaza sa scoata primul ei album anul acesta, la care munceste intens.

Chiar daca Ester Peony a reusit sa castige finala, fericirea i-a fost umbrita de un scandal de proportii care a izbucnit la scurt timp dupa, fiindca Laura Bretan, care era favorita absoluta a publicului, ar fi fost sabotata de doi jurati homosexuali, care au fost deranjati de faptul ca Laura a votat la referendumul pentru familia traditionala.

Pe 14 si 16 mai, in Tel Aviv, se vor desfasura semifinalele, unde Ester alaturi de ceilalti concurenti se vor lupta pentru un loc in marea finala, care va avea loc pe 18 mai.

Publicat: 19 Feb. 2019, 12:25 News 3
Pe aceeași temă