Eurovision 2019. Rasturnarea socanta de situatie, Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv, cu piesa „On a Sunday”

Publicat: 18 Feb. 2019, 09:39 News 3

Ester Peony este castigatoarea finalei nationale Eurovision 2019 care ne va reprezenta in mai la Tel Aviv.

Emotii mari aseara pentru romani, care au asteptat cu sufletul la gura anuntarea marelui castigator. Laura Bretan era principala favorita, iar toata lumea o vedea deja castigatoare, atat in selectia nationala, cat si a locului 1 de la Tel Aviv.

Insa s-a produs o rasturnare de situatie majora, fiind nici Laura, si nici Bella Santiago, care si ea era printre favorite, nu au castigat. Locul 1 s-a dus catre Ester Peony, care a interpretat piesa „On a Sunday”.

Eurovision 2019. Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv

Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv

„Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine” a spus artista, imediat dupa ce a aflat ca este este marea castigatoare.

Ester Peony a fost aleasa castigatoare de juriul format din Tali Eshkoli – Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest – câştigătoarea Eurovision 2013, Deban Aderemi şi William Lee Adams – jurnalişti şi influenceri consacraţi în fenomenul Eurovision Song Contest, Şerban Cazan – Head of Production HaHaHa Production şi artistul moldovean Alex Calancea, potrivit Digi24.

Din pacate, publicul nu a avut aproape niciun cuvant de spus, fiind abia al saptelea jurat, de aceea au intervenit multe discutii, fiindca publicul o dorea pe Laura Bretan in finala de la Tel Aviv. Oamenii sunt revoltati si spun ca de vina a fost juriul format din straini si ca nu s-a tinut cont deloc de votul publicului roman.

Publicat: 18 Feb. 2019, 09:39 News 3
Pe aceeași temă