Actrita Maria Teslaru a murit! Doliu in lumea teatrului romanesc

Publicat: 17 Feb. 2019, 17:47 News 3

Din nefericire, actrita Maria Teslaru s-a stins din viata la varsta la 63 de ani.

Actrita va fi inmormantata in localitatea natala, Buhusi, judetul Bacau. Aceasta a fost faimoasa atat pentru rolurile din teatru, cat si pentru cele din filme.

S-a nascut pe 12 aprilie 1955 si a absolvit Institutul de Arta teatrala si Cinematografica din Bucuresti, dar si Institutul de Teatru din Targu Mures.

Actrita Maria Teslaru a murit

Actrita Maria Teslaru a murit

A fost angajata timp de multi ani la Teatrul National din Bucuresti, fiind cunoscuta pentru rolurile din „Burghezul Gentilom”, „Naluca”, „Ghetou” si „Trilogia greaca”.

Insa oamenii au putut s-o vada si pe micul ecran, in telenovele precum „Clanul Spranceana” transmis de Antena 1, unde a interpretat rolul America, sotia lui Toni Spranceana.

„Jocul alături de colegii mei de la Iubiri secrete, în mare parte amatori, reprezintă o experienţă inedită. Sunt persoane foarte talentate, care pot învăţa din profesionalismul meu, la fel cum şi eu pot învăţa din spontaneitatea şi modul în care ei transpun pe ecran propria experienţă de viaţă” a spus actrita despre rolul din „Iubiri secrete”, conform Adevarul.

Publicat: 17 Feb. 2019, 17:47 News 3
Pe aceeași temă