Eurovision 2019. Cand intra Romania in concurs si cat costa deplasarea pana la Tel Aviv

Publicat: 06 May. 2019, 15:17 News 3

Concursul Muzical Eurovision 2019 va incepe de pe 14 mai si se va incheia pe 18 mai. Show-ul va fi difuzat si in tara noastra, incepand cu ora 22:00.

Eurovision 2019, Romania va participa in editia din acest an a concursului international. Delegatia va fi alcatuita din 11 persoane, iar 6 dintre acestea vor urca pe scena. Artistii care vor canta la Tel Aviv, in Israel, vor avea asigurat si un buget impresionant.

Organizatorii au anuntat ca pentru anul acesta este vorba despre o suma de 100.000 de euro. Banii vor fi gestionati si cheltuiti cat mai responsabil, spun cei care s-au ocupat de echipa Romaniei la Eurovision.

Eurovision 2019, Romania intra in a doua semifinala!

Eurovision 2019, Romania intra in a doua semifinala, in concurs

Piesa cu care Romania va participa in concurs se numeste „On a Sunday”, fiind compusa de catre Alexandru Serby. Mai mult, este interpretata de Ester Alexandra Cretu sau Ester Peony, o artista de 25 de ani. O vom putea vedea pe tanara, pe micile ecrane, in cea de a doua semifinala, avand numarul 6 in concurs.

Timp de cateva luni de zile, Ester Peony a luat lectii de canto fiind indrumata de Crina Mardare. „Este practic botezul ei pe o scena imensa. A evoluat imens vocal”, a marturisit Liana Stanciu, cu cateva zile in urma. Aceasta va fi si cea care va comenta semifinalele, dar si finala Eurovision, la TVR. Eurovision 2019. Ucraina s-a retras din concurs

La randul sau, Ester Cretu a povestit ca isi doreste foarte mult sa participe la acest concurs. „Abia astept sa vad scena de la Tel Aviv. Am ascultat foarte multa muzica, cat sa iau de la fiecare cate ceva si asa mi-am format personajul si propriul stil”, a declarat artista. Aceasta a mai remarcat ca le admira foarte mult pe Ariana Grande si Delia.

Momentul Romaniei pe scena va fi regizat de catre Petre Nastase, urmand sa cuprinda si efecte de dans. „Spectacolul va avea trei componente – una muzicale, una coregrafica si cea vizuala. Este prima data cand Televiziunea Romana a investit serios in efecte speciale pe scena”, a povestit regizorul, potrivit digi24.ro.

Publicat: 06 May. 2019, 15:17 News 3
Pe aceeași temă