Asculta „On a Sunday”, piesa lui Ester Peony pentru Eurovision 2019 VIDEO

Publicat: 16 May. 2019, 17:37 Vedete

Romania va fi reprezentata, in acest an, la Eurovision, de catre Ester Peony. Artista va interpreta piesa "On a Sunday".

Ester Peony – On a Sunday, va putea fi urmarita in cea de-a doua semifinala din cadrul concursului muzical international. Reprezentanta Romaniei va urca pe scena de la Tel Aviv pe data de 16 mai 2019. Cand este finala concursului Eurovision 2019

Ester Peony a impresionat audienta sa cu un recital pe care l-a sustinut in trei limbi. A fost vorba de engleza, franceza si romana. Cantareata de 25 de ani a interpretat atat piesa cu care participa in show, cat si „Derniere danse” de la Indila, dar si „De-ai fi tu salcie la mal”, indragitul slagar al Mihaelei Mihai.

Asculta piesa lui Ester Peony – On a Sunday

Asculta piesa lui Ester Peony - On a Sunday la Eurovision 2019

Piesa „On a Sunday” a fost compusa de catre Alexandru Serby. Participanta la Eurovision din Partea Romaniei va evolua pe scena, spre emotia fanilor, care asteapta sa vada care va fi verdictul pentru marea finala, potrivit adevarul.ro.

Ester Peony, pe numele ei real Ester Alexandra Bujor, va avea numarul 6 de intrare in concurs. Alaturi de aceasta, in a doua semifinala vor participa si tarile Elvetia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croatia, Lituania, dar si Malta.

Atat semifinala, cat si finala, vor fi transmise in direct, la 22:00, de la Tel Aviv, pe posturile TVR 1, TVR HD, TVR Internationa si TVR +. Momentele de la Eurovision 2019 pot fi urmarite si online, pe contul oficial de YouTube al evenimentului international.

Casele de pariuri au clasat-o pe concurenta din Romania pe un loc apropiat de finalul listei. Cu alte cuvinte, tara noastra are sanse de sub 1% sa castige editia din acest an de la Eurovision. Totusi, favoritul din acest an este cel din partea Olandei, Duncan Laurence. Acesta interpreteaza melodia „Arcade” si este cotat cu 22% sa castige concursul. Pe al doilea loc se situeaza Suedia, cu 15% sanse de castig, dar si Franta, cu o cota de 11%.

Publicat: 16 May. 2019, 17:37 Vedete
Pe aceeași temă