Incidente socante la Eurovision 2019! O persoana a murit tragic inainte de prima semifinala

Publicat: 15 May. 2019, 17:34 News 3

Concursul international Eurovision se desfasoara in aceasta perioada, la Tel Aviv, in Israel. Inainte chiar de prima semifinala a avut loc o tragedie.

Incidente socante Eurovision 2019. Un barbat a murit chiar inainte de prima semifinala. Acesta era un muncitor care ajuta la descarcarea echipamentului necesar organizarii show-ului de proportii insemnate. Acesta a murit in mod socant, chiar inainte de primul spectacol.

Cel care si-a pierdut viata inainte de prima semifinala a fost un sofer de camion. Barbatul de 66 de ani a decedat in noapte de marti spre miercuri, dupa ce o bucata din echipamentul de iluminat a picat peste el si l-a strivit.

Incidente socante Eurovision 2019!

Incidente socante la Eurovision 2019

Acesta ajuta la descarcarea echipamentului, la Expo Tel Aviv, acolo unde are loc show-ul concurs Eurovision. Desi a fost dus de urgenta la spital, fiind internat pe Terapie Intensiva, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Medicii au declarat decesul, dupa cateva tentative esuate de resuscitare.

De asemenea, echipa de productie de la Eurovision a declarat prin cadrul unui comunicat oficial ca vestea mortii soferului a fost una foarte trista si socanta. „Gandurile noastre si condoleantele se indreapta familiei sale. Prioritatea noastra este intotdeauna siguranta si securitatea tuturor celor implicati in organizarea concursului Eurovision si conform protocolului, colaboram cu autoritatile”, a fost declaratia oficiala din partea organizatorilor, noteaza agerpres.ro.

Incidente socante Eurovision 2019: atac cibernetic in direct

Un alt incident socant de la deschiderea oficiala a concursului a fost reprezentat de catre un atac cibernetic. Totul s-a petrecut chiar in timpul tranmisiunii in direct a primei semifinale, marti seara, pe 14 mai. Pariuri Eurovision 2019

Transmisiunea online de la prima semifinala a Eurovision 2019 a fost tinta unui atac cibernetic. Mai multe imagini animate cu explozii si flacari au aparut in orasul gazda al evenimentului. Transmisiunea de la Tel Aviv a fost afectata timp de cateva minute, potrivit spuselor celor de la televiziunea publica KAN, din Israel.

Imediat dupa ce prima semifinala a debutat, transmisiunea online a respectivului post tv a fost intrerupta. In loc de participantii de la Eurovision erau difuzate imagini cu explozii in Tel Aviv, avand si o coloana sonora foarte amenintatoare. Responsabili de toate acestea ar fi cei din gruparea Hamas.

Publicat: 15 May. 2019, 17:34 News 3
Pe aceeași temă