Pariuri Eurovision 2019. Care este tara favorita si ce sanse are Romania sa intre in finala

Publicat: 06 May. 2019, 18:15 Vedete

In fiecare an, pentru Eurovision exista foarte multe predictii, in legatura cu castigatorul. Iti prezentam tarile favorite pentru editia din 2019.

Pariuri Eurovision 2019. Foarte multe persoane, din intreaga lume, care urmaresc acest concurs, deja si-au exprimat preferintele. Editia cu numarul 64 a Eurovision se desfasoara in luna mai, in Tel Aviv.

Eurovision are loc in acest an, intre 14 si 18 mai 2019. Romania va intra in concurs in semifinala de pe 16 mai. Favoritii din editia curenta sunt si in atentia caselor de pariuri. In acest sens, deja exista preferati, dintre cei peste 40 de interpreti.

Pariuri Eurovision 2019: tari favorite

Una dintre melodii le-a atras atentia si fanilor acestui show. Este vorba despre o melodie de dragoste lenta ce invoca si durerea suferita de protagonist. De asemenea, piesa cantata de reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, este in topurile favoritilor. La fel se intampla si cu casele de pariuri, pentru ca piesa „Arcade” a cucerit pur si simplu publicul.

Totul spre deosebire de editia din 2018, cand publicul a indragit o compozitie energica si considerata controversata, din partea Israelului. Tocmai de aceea, editia din 2019 se desfasoara in aceasta tara, la Tel Aviv.

Concursul Muzical Eurovision din 2019 a mai adus in centrul atentiei si alte favorite precum Rusia, Elvetia, Suedia sau Italia. Aceste tari reprezentate la Eurovision au cele mai mari sanse sa castige trofeul cel mare.

Pe locul doi in topul favoritilor se afla, potrivit caselor de pariuri, reprezentantul Rusiei la Eurovision 2019. Sergey Lazarev si-a cucerit publicul cu piesa „Scream”. Acesta este un dansator, actor, si cantaret, foarte apreciat in tara natala. A ajuns celebru datorita trupei ‘Smash!!’ in care a fost membru. Formatia s-a destramat insa in anul 2006, iar de atunci Sergey a mers mai departe ca artist solo, noteaza infomusic.ro.

Pariuri Eurovision 2019: sansele Romaniei

Pentru Romania, predictiile din acest an nu sunt atat de bune. Ester Peony apare, potrivit caselor de pariuri, abia la topul clasamentelor si nu printre primele locuri, asa cum ar fi sperat. Artista de 25 de ani va interpreta melodia „On a Sunday”, in semifinala din 16 mai 2019.

Casele de pariuri o arata pe reprezentanta din partea Romaniei pe pozitia 32 din 41. Acestea ar fi sansele sale sa castige concursul muzical din 2019, de la Tel Aviv. In finala Eurovision vor concura 26 de tari, din cele 41 cate s-au inscris initial. Ceea ce inseamna ca Romania nu este cotata sa se califice in finala show-ului.

Publicat: 06 May. 2019, 18:15 Vedete
Pe aceeași temă