Eurovision 2019. Cand este finala concursului de la Tel Aviv VIDEO

Publicat: 15 May. 2019, 17:33 Vedete

Concursul muzical Eurovision va debuta in doar cateva zile, la Tel Aviv, in Israel! Fanii acestui eveniment de marca isi vor putea viziona favoritii si online.

Eurovision 2019, finala organizata la Tel Aviv va surprinde in mod cert publicul. Asta deoarece participantii trebuie sa treaca, intai de toate, prin doua semifinale. Mai apoi, vor primi votul decisiv, din partea juriului reprezentat de celelalte tari. Astfel vor afla daca vor merge sau nu mai departe in concurs.

Marti a avut loc prima semifinala, iar in seara de joi, pe 16 mai 2019, va avea loc si cea de a doua. Marea finala urmeaza sa aiba loc in alte cateva zile. Spectacolul oferit a fost unul surprinzator. Reprezentanta Romaniei urmeaza sa urce pe scena in a doua semifinala. Aceasta nu se regaseste, din pacate, pe lista favoritilor de la Eurovision 2019.

Eurovision 2019: finala de la Tel Aviv!

Eurovision 2019 finala

In seara de marti, pe scena de la Tel Aviv au urcat 17 concurenti. Dintre acestia, doar 10 au mers mai departe. Totodata, in deschiderea show-ului din acest an a cantat chiar marea castigatoare din 2018. Netta Barzilai si-a surprins publicul intr-un mod foarte efervescent, datorita piesei interpretate, fiind foarte bine primita.

Mai mult, tarile care s-au calificat la Eurovision 2019, finala, au fost Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino si Slovenia. Marea finala va avea loc sambata, pe data de 18 mai. Transmisiunile in direct vor incepe, cel mai probabil, la 22:00, ora Romaniei.

Romania a fost incadrata in cea de a doua semifinala, de pe 16 mai. Ester Peony, reprezentanta tarii noastre, va interpreta melodia „On a Sunday”. Casele de pariuri au cotat-o pe aceasta pe o pozitie foarte slaba. Romania are sanse de sub 1% sa fie desemnata drept castigatoare a Eurovision 2019, potrivit mediafax.ro.

VIDEO cu prima semifinala Eurovision 2019!

In cadrul celei de-a doua semifinale a Eurovision 2019, pe scena va urca, pe 16 mai, si Ester Peony. Reprezentanta Romaniei are numarul 6 de intrare in concurs. Celelalte tari care urmeaza sa isi sustina momentul muzical, alaturi de aceasta, sunt Elvetia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croatia, Lituania, dar si Malta.

Madonna la Eurovision 2019!

Publicat: 15 May. 2019, 17:33 Vedete
Pe aceeași temă