Actrita Amy Schumer a fost arestata impreuna cu manechinul Emily Ratajkowski! A spus adevarul despre motivul pentru care a stat dupa gratii

Publicat: 10 oct. 2018, 13:56 Autor: madalina m. Vedete

Actrita Amy Schumer a fost arestata. Alaturi de ea era si Emily Ratajkowski.

Cele doua femei celebre au fost tinute in spatele gratiilor. Momentul in care Amy Schumer a fost arestata s-a petrecut cu o saptamana in urma, pe data de 4 octombrie.

Actrita a fost retinuta de catre oamenii legii, iar ulterior eliberata din inchisoare. Astfel, ea a decis sa spuna adevarul despre motivul pentru care a fost dusa in arest. Emily Ratajkowski a sustinut-o pe tot parcursul acelor clipe.

Actrita Amy Schumer a fost arestata alaturi de Emily Ratajkowski!

Cele doua femei au fost impreuna si recent, cand au decis sa faca lumina in acest caz. Ele au fost arestate pentru ca protestau in orasul american Washington D.C., cu o saptamana in urma.

Motivul pentru care au iesit in strada a fost ca sa isi arate nemultumirea fata de Brett Kavanaugh, anchetat de catre FBI pentru agresiune sexuala. Acesta candideaza in prezent pentru un post la Curtea Suprema a Statelor Unite.

Pentru ca participa la acel protest impotriva lui Brett Kavanaugh, actrita Amy Schumer a fost arestata. De asemenea, atat ea, cat si Emily Ratajkowski, au fost criticate pentru ca nu purtau sutien in momentul in care au fost retinute de politisti.

Brett Kavanaugh este anchetat de catre FBI pentru abuz sexual dupa ce Dr. Christine Blasey Ford l-a acuzat ca ar fi violat-o. Amy Schumer a fost arestata si a dezvaluit ca motivul pentru care nu purta sutien a fost incat sa isi arate sprijinul pentru femeile care au fost agresate sexual.

Actrita de 37 de ani le-a dezvaluit totul fanilor prin intermediul contului sau de Instagram. Ea le-a raspuns celor 7.2 milioane de fani, inclusiv celor care au criticat-o. „Am ajuns acasa in siguranta.

Oamenii o acuza pe Emily Ratajkowski ca nu purta sutien cand ne-au arestat. Nici eu nu purtam. Sutienele nu sunt recomandate. Emily si l-a sacrificat pe al sau pentru a sustine drepturile femeilor. Orice femeie e libera sa poarte orice isi doreste si sa faca ce vrea cu propriul ei trup!”, a scris Amy Schumer pe reteaua sociala.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 10 oct. 2018, 13:56 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă