Viralul saptamanii! Un preot roman loveste peste fata credincioasele cu o palma plina de aghiasma! Radea si preotul, dar si cei care il filmau! VIDEO

Publicat: 07 May. 2019, 16:02 News 3

Filmuletul are in prim plan un parinte pus pe glume si un grup de enoriasi aflati in pelerinaj la manastire care ar fi gata sa indure orice de la preot.

Un preot roman loveste peste fata credincioasele cu o palma de aghiasma! Viralul saptamanii vine astazi din zona bisericeasca acolo unde un calugar roman demonstreaza o tactica noua de „miruire” a enoriaselor care vor sa primeasca binecuvantarea lui.

Filmuleţul a fost postat pe contul de Facebook România LIVE şi are deja mii de vizualizări şi câteva sute de distribuiri şi comentarii. În cele aproape 8 minute de filmare se vede cum preotul care pare să însoţească un grup de pelerini în vizită la Mănăstirea Florovski din Kiev, unde sunt depuse moaştele Sfintei Elena Behteeva (Florovskaia), îi încolonează pe aceştia şi într-un ritual care nu ar avea nicio legătură cu tipicul bisericii ortodoxe îi botează cu apă sfinţită.

Parintele isi umple palma cu aghiasma dintr-o sticla de suc si apoi enoriasele incolonate sunt lovite peste fata cu toata apa iar pe fundal se aude un „Hristos a Inviat”. Desi din imagini se vede clar ca preotul este amuzat de gesturile sale si nu ia foarte in serios ritualul, toate enoriasele isi asteapta cuminti randul si se supun cu piosenie gesturilor parintelui. Dat fiind ca filmuletul este filmat in Ucraina iar preotul este roman probabil doamnele s-au gandit ca preotul „strain” are o alta metoda de a le „impartasi”.

Un preot roman loveste peste fata credincioasele cu o palma de aghiasma!

Pe fundal se aud, în schimb, râsetele celor care imortalizează totul, şi chiar şi preotul se amuză teribil în timp ce îşi botează credincioşii astfel, chiar dacă, în acelaşi timp, se cântă „Hristos a Înviat din morţi!“. „Dar are o ţintă, părintele..!“, comentează cineva. „Numai dumneavoastră puteţi face aşa ceva!“, spune un alt credincios din alai. „Poate scap de ochelari“, zice altcineva, pentru ca la final, după ce toţi credincioşii au fost astfel botezaţi, preotul să fie, la rândul său, „botezat“ de o credincioasă, care îi aruncă în faţă aghiasma rămasă.

Publicat: 07 May. 2019, 16:02 News 3
Pe aceeași temă