Sase pompieri care au intervenit la Notre Dame, au fost arestati! Au violat in grup o turista

Publicat: 07 May. 2019, 16:32 Life

Pompierii considerati eroi, dupa ce au stins incendiul de la Notre Dame, au fost retinuti de autoritati.

Barbatii sunt acuzati de lucruri grave. Este vorba despre sase pompieri care au intervenit la Notre Dame, si care au violat o turista aflata in Paris. Politia a deschis deja o ancheta de proportii in acest caz cat se poate de socant.

Desi erau priviti ca niste adevarati eroi, pompierii au comis o fapta infioratoare. Turista pe care au violat-o este o tanara de 20 de ani, de origine scandinava. Aceasta a depus o plangere, iar momentele tragice pentru ea s-ar fi petrecut cu cateva zile in urma.

Sase pompieri care au intervenit la Notre Dame, arestati pentru viol!

Sase pompieri care au intervenit la Notre Dame, au fost arestati

Barbatii au fost arestati de urgenta. S-ar parea ca violul in grup s-a petrecut chiar intr-o garnizoana in care pompierii erau cazati. Tanara a ajuns acolo dupa ce ar fi acceptat sa intretina relatii intime cu un alt pompier. Acest barbat nu a fost pus sub acuzatie, potrivit autoritatilor franceze.

Pompierii au devenit eroi dupa ce au stins incendiul de la Notre Dame. Flacarile au cuprins catedrala pe 15 aprilie 2019. In urma acestui incident, presedintele Emmanuel Macron anuntase chiar ca va acorda medalii de aur pentru 500 de pompieri.

Tanara de 20 de ani, din Peninsula Scandinava, care vizita Parisul, a fost gasita in stare de soc, dupa ce a fost violata. Pompierii care au siluit-o consumasera foarta multa bautura inainte de acest episod. Ei risca acum ani grei de inchisoare.

Victima s-ar fi intalnit cu unul dintre pompieri intr-un bar si a fost de acord sa intretina relatii intime. De aceea au mers in garnizoana respectiva, la cativa kilometri de acel local. A fost insa violata in grup, de colegii barbatului. Din marturia tinerei, la acel moment in garnizoana mai existau si alte femei.

In Franta, violul este pedepsit cu pana la 15 ani de inchisoare. Totusi, daca circumstantele sunt foarte grave, ajunge sa fie pedepsit si cu 20 de ani in spatele gratiilor. Cei sase pompieri au respins acuzatiile, insa au fost suspendati din functiile lor, anunta autoritatile pariziene.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 07 May. 2019, 16:32 Life
Pe aceeași temă