Botezatu, critici la adresa Andreea Balan: „Mai are mult de lucrat”

Publicat: 08 iun. 2019, 17:53 Autor: Simona Vedete

Creatorul de moda a fost franc ca de obicei si a spus deschis ca Andreea Balan "a gafat.

Botezatu, critici la adresa Andreea Balan. Nu este pentru prrima oara cand Catalin Botezatu critica stilul vestimentar al Andreei Balan.

De vreo doua ori Bote s-a legat de tinutele sale, motiv pentru care Andreea Balan s-a suparat. Bote recunoaste ca o apreciaza ca solista, insa la outfituri spune ca mai are mult de munca.

Botezatu, critici la adresa Andreea Balan

Botezatu, critici la adresa Andreea Balan

„Andreea este o femeie frumoasă, talentată, ambiţioasă şi muncitoare. Este de apreciat tot ce face ea în muzică, iar silueta ei este impecabilă.

Andreea Bălan s-a supărat că am comentat-o de două ori. Eu o apreciez că are o voce frumoasă, e bătăioasă, am văzut-o şi în concerte, se schimbă repede în nu ştiu câte ţinute… Este un artist desăvârşit, iar eu o stimez. Din punct de vedere vestimentar însă mai are mult de lucrat.

Fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. Observ totuşi o schimbare mică în bine, dar e cale lungă până la „aşa da” a spus Catalin Botezatu, potrivit WOWbiz.

Primul concert al Andreei Balan, dupa cezariana! Ce au surprins fotografii la tinuta ei

Cantareata a urcat pe scena din Parcul Balnear Toroc Dej, care a găzduit cea de-a doua ediție a „Toroc Fest”. Va reamintim ca artista a avut o pauza de doar patru luni.

Andreea Balan si-a luat pauza in ultimele 2 luni de sarcina. A stat acasa si s-a ocupat de venirea pe lume a Clarei, a doua fiica a cuplului. Dupa ce a avut probleme de sanatate si a fost operata de 3-4 ori, medicii i-au spus sa faca o pauza de cel putin 6 luni.

Dar artista a decis ca se simte bine si poate canta. Asa ca in primul weekend din luna mai 2019, Andreea Balan a cantat in Parcul Balnear Toroc Dej, cu ocazia Toroc Fest, aflat la cea de-a doua editie. Pe scena au mai urcat si DJ Palage si trupa Noaptea Târziu.

Publicat: 08 iun. 2019, 17:53 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă