Meghan Markle, aparitie surpriza la Trooping the Colour. A luat o pauza din concediul de maternitate pentru acest eveniment inedit

Publicat: 08 iun. 2019, 13:58 Autor: Simona Vedete

Ducesa de Sussex a surprins multimea atunci cand si-a facut aparitia la evenimentul anual organizat de Regina Elisabeta.

Meghan Markle, aparitie surpriza la Trooping the Colour. In prezent, Meghan se afla in concediu de maternitate dupa ce l-a nascut pe bebe Archie.

Insa pentru a-si arata suportul adusei Reginei Elisbeta a II-a, aceasta a decis sa ia o scurta pauza si sa-si faca aparitia la parada, aratand spectaculos intr-o ansamblu bleumarin Givenchy, la care a adaugat o palarie in aceeasi nuanta.

Meghan Markle, aparitie surpriza la Trooping the Colour

Meghan Markle, aparitie surpriza la Trooping the Colour

Parul l-a avut prins intr-un coc simplu, dar elegant, iar machiajul a fost foarte natural si discret, asa cum Ducesa ne-a obisnuit.

A optat pentru o pereche de cercei mici, simpli, si un clutch in aceeasi nuanta cu outfit-ul. Cu zambetul pe buze, aceasta a radiat, observandu-se ca rolul de mamica o implineste.

Este pentru a doua oara cand Meghan participa la Trooping the Colour si prima oara cand o vedem de cand si-a arata fiul intregii lumi, in luna mai.

Cel mai nou membru al familiei regale s-a nascut la data de 6 mai la spitalul Portland din Londra iar Printul Harry si Meghan Markle l-au prezentat lumii la Windsor cateva zile mai tarziu.

Membrii familiei regale britanice care au participat la Trooping the Colour, pe langa Ducele si Ducesa de Sussex, au fost Ducele si Ducesa de Cambridge, Ducesa de Cornwaall, Printesele Beatrice si Eugenie si Contesa de Wessex.

Prima oara cand Meghan a participat la aceasta parada a fost la doar cateva saptamani dupa nunta regala din 2018. Pentru prima iesire la acest eveniment, Meghan a optat pentru un outfit semnat Carolina Herrera.

Meghan Markle e o mama posesiva cu bebelusul Archie! Ce se intampla cu micutul

Publicat: 08 iun. 2019, 13:58 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă