Bianca Dragusanu a postat o poza cu burtica de gravida. Cum au reactionat fanii ei

Publicat: 08 iun. 2019, 10:49 Autor: Simona News 3

Surpriza de proportii din partea Biancai, dupa ce si-a luat fanii prin surprindere.

Bianca Dragusanu a postat o poza cu burtica de gravida. Vedeta a facut publiza o pzoa pe social media in care se vede clar burtica de gravida.

Toti fanii ei stiu ca de scurt timp s-a impacat (din nou) cu Alex Bodi, relatia lor din un adevarat roller coaster, cu suisuri si coborasuri, despartiri si impacari.

Bianca Dragusanu a postat o poza cu burtica de gravida

Bianca Dragusanu a postat o poza cu burtica de gravida

Bianca a spus de nenumarate ori ca nu regreta nicio secunda relatia sa cu Victor Slav, care este si tatal fetitei lor, Sofia Natalia, fiind singurul barbat pe care chiar l-a iubit.

Astfel ca nu ezita sa posteze poze din trecut, care-i aduc numai amintiri frumoase. De curand a impartasit cu fanii de pe Instagram fotografii de la nunta ei cu Victor dar si poze de la botezul fiicei lor, Sofia.

Insa ceea ce a socat pe toata lumea a fost o poza cu ea insarcinata, in vizita la doctor pentru un control de rutina. Totul a pornit de la cererea unui fan, care a rugat-o sa publice o fotografie cu ea cand era insarcinata.

Bianca s-a conformat si a publicat o poza cu ea si burtica de gravida atunci cand era in luna a noua de sarcina. Surpriza a fost atat de mare pentru ca in perioada cand Bianca a fost insarcinata foarte rar a postat poze cu evolutia sarcinii ei, lumea chiar criticand-o dur pentru aceasta alegere.

Bianca Drăgușanu a evitat depresia postanatală după sarcină. Cum a reușit: “Asta este o prostie!”

Publicat: 08 iun. 2019, 10:49 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă