Carla’s Dreams despre manele: „De doua ori am cantat la nunti! Sunt manele ieftine care nu îmi plac și altele foarte faine” VIDEO

Publicat: 09 mai 2019, 09:44 Autor: D. C. News 3

Trupa lui Carla's Dreams a venit la Radio Zu cu o limuzina si doua "pirande" care au dansat pe converul facut de ei la piesa "Manele" cantata de Spike.

Carla’s Dreams: „Sunt manele ieftine care nu îmi plac și altele foarte faine.” Solistul trupei Carla’s Dreams a fost invitat la Radio Zu acolo unde a vorbit despre manele si alte genuri muzicale decat cel pe care il canta impreuna cu trupa lui.

Carla’s a primit „leapsa” de la Spike si a fost obligat sa cante melodia „Manele” intr-un mod cat mai original. Asa cum era de asteptat baietii si-au luat rolul foarte in serios si au facut un adevarat videoclip cu piesa lui Spike, aducand chiar si 2 tiganci care sa danseze pe coverul lor.

Carla’s Dreams: „Sunt manele ieftine care nu îmi plac și altele foarte faine”

Inainte de acest moment Mihai Morar nu a ratat ocazia sa-l intrebe pe solist si ce parere are el despre manele si muzica de petrecere din Romania. Se pare ca si Carla’s Dreams, ca mai toti marii artisti din Romania are un mare respect pentru anumite manele si anumiti solisti care au dus acest muzical la un nivel la care deja au milioane de fani si melodiile lor sunt deseori in „trending” pe Youtube.

„Am cantat de vreo doua ori la nunti, dar la prieteni. Depinde de manea. Sunt manele ieftine care mie nu-mi plac, imi pare ca trebuie sa dispara, o muzica extrem de ieftina si prosteasca. Oamenii care fac muzica pana la un anumit nivel trebuiesc taxati. Sunt manele foarte faine, astea clasice. De la Adrian imi plac cateva manele.” au fost declaratiile lui Carla’s.

Profitand de ocazie Mihai Morar i-a pus sa asculte maneaua lui preferata, „Dulce si Amar” cantata de Adrian Minune, iar dupa cateva versuri Carla’s Dreams s-a convins: „Cine poate sa spuna ca chestia asta e ieftina? Este un mix de muzica si populara, este interpretata intr-un stil anume, dar asta-i frumos. Am auzit-o, dar nu o stiu.” a concluzionat el dupa cateva acorduri de manea.

Publicat: 09 mai 2019, 09:44 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă