Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice. Cererea a fost făcută de un judecător

Publicat: 11 May. 2019, 14:33 Vedete

Cântăreața Britney Spears a fost de acord să fie supusă unei noi evaluări psihiatrice, la cererea unui judecător.

Această evaluare urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său, Jamie Spears, sub care se află de 11 ani, potrivit Associated Press.

La audierea de vineri, la care presa nu a avut acces, au participat Britney Spears alături de ambii ei părinți, care sunt separaţi. De obicei, cântăreaţa nu participă la audierile care au în vedere curatela sa.

Judecătorul Brenda Penny, de la Curtea Superioară din Los Angeles, a cerut o evaluare psihiatrică care este folosită de obicei pentru părinţii care divorţează. La aceeaşi audiere, lui Spears i s-a acordat un ordin de restricție împotriva fostului ei manager, Sam Lutfi, după ce aceasta s-a plâns că o hărțuiește pe ea și face același lucru cu familia ei.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Lutfi a trimis mesaje amenințătoare mamei vedetei, Lynne Spears. Acesta a criticat-o pentru că nu se implică în viața artistei și nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia.

Ulterior, fostul manager i-a oferit lui Lynne Spears 1.000 de dolari pentru a renunța la controlul prin curatelă asupra cântăreței. Femeia a refuzat banii.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 May. 2019, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă