Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice. Cererea a fost făcută de un judecător

Publicat: 11 mai 2019, 14:33 Autor: Simona Vedete

Cântăreața Britney Spears a fost de acord să fie supusă unei noi evaluări psihiatrice, la cererea unui judecător.

Această evaluare urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său, Jamie Spears, sub care se află de 11 ani, potrivit Associated Press.

La audierea de vineri, la care presa nu a avut acces, au participat Britney Spears alături de ambii ei părinți, care sunt separaţi. De obicei, cântăreaţa nu participă la audierile care au în vedere curatela sa.

Judecătorul Brenda Penny, de la Curtea Superioară din Los Angeles, a cerut o evaluare psihiatrică care este folosită de obicei pentru părinţii care divorţează. La aceeaşi audiere, lui Spears i s-a acordat un ordin de restricție împotriva fostului ei manager, Sam Lutfi, după ce aceasta s-a plâns că o hărțuiește pe ea și face același lucru cu familia ei.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Lutfi a trimis mesaje amenințătoare mamei vedetei, Lynne Spears. Acesta a criticat-o pentru că nu se implică în viața artistei și nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia.

Ulterior, fostul manager i-a oferit lui Lynne Spears 1.000 de dolari pentru a renunța la controlul prin curatelă asupra cântăreței. Femeia a refuzat banii.

Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice

Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice

Mesajele cu caracter negativ nu s-au rezumat doar la familia cântăreței. El a publicat numeroase comentarii negative pe rețelele de socializare online, în care cerea publicului să depună eforturi pentru a o scoate pe aceasta de sub controlul părinților ei.

Avocații cântăreței afirmă că acțiunile recente ale lui Sam Lutfi au un efect negativ asupra ei. Ei susțin că ordinul de restricție va fi benefic pentru sănătatea mintală a lui Britney Spears.

Relația lui Britney Spears cu Sam Lutfi – care i-a fost atât manager, cât și iubit – este considerată de apropiații cântăreței ca fiind una dintre cauzele care au dus la căderea ei nervoasă din 2008.

Potrivit tmz.com, Britney a părăsit sediul Curții Superioare în picioarele goale. Totodată, mai mulţi fani ai artistei pop s-au adunat în faţa Curţii Superioare pentru a cere „Eliberarea lui Britney”. Britney Spears, primele declaratii dupa ce a iesit de la psihiatrie

La sfârșitul lunii aprilie, Britney Spears a fost externată dintr-o clinică de psihiatrie unde se internase voluntar cu o lună înainte, pentru a-și dedica un timp „propriei persoane”, după ce tatăl ei a fost pe punctul de a muri. În noiembrie 2018, acesta a suferit o ruptură de colon, iar, de atunci, nu se simte bine. Britney Spears s-a externat din clinica, de Paste

Publicat: 11 mai 2019, 14:33 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă