Ce a patit baietelul Andreei Banica: „Am auzit niste tipete. Am innebunit, m-a bufnit un plans”

Publicat: 11 mai 2019, 09:57 Autor: Simona Vedete

Indragita artista Andreea Banica a povestit un episod nu prea placut din cadrul familiei ei.

Ce a patit baietelul Andreei Banica. Fiul ei, Noah, a facut-o sa treaca prin momente infioratoare, atunci cand, din senin, acesta a luat cheile masinii si a pornit-o.

In cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Andreea Banica a povestit cu groaza cum s-a intamplat totul si cat de mult s-a speriat in urma acelei peripetii care se putea sfarsi teribil.

Ce a patit baietelul Andreei Banica

Ce a patit baietelul Andreei Banica

„Este pasionat de maşini. Copilul ăsta a pornit o maşină. La vârsta lui. Ne-am speriat cu toţii. Am disperat. Eu eram în America, în turneu. Am auzit nişte ţipete prin casă. El era cu bunica şi pornise maşina. Nu vreţi să ştiţi.

Am înnebunit. Îmi tremurau mâinile şi picioarele. M-a luat şi capul. M-a bufnit un plâns! Nu înţelegeam ce se întâmplă. Abia după 25 de minute am aflat că acest domn a pornit maşina. Era în maşina cu bunica. A luat cheile, le-a băgat în contact şi a pornit maşina.

Bunica are o maşină „manuală”. În faţa casei, acasă. Supravegheat. Bunica nu a mai ştiut ce să facă în momentul ăla. Au sărit toţi, au ţipat toţi. Bunica, sora, menajera…Toţi care erau acolo. Am zis că de-acum înainte vom ascunde cheile, domnul e pericol public” a spus cantareata, potrivit Libertatea.

Andreea Banica are doi copii cu sotul ei, Lucian Mitrea, Noah si Sofia, iar Noah este cel mai recent membru al familiei, nascandu-se in noiembrie 2016.

Publicat: 11 mai 2019, 09:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă