Carmen Harra, predictii despre Brigitte si Pastrama. Ce spune despre relatia lor

Publicat: 11 May. 2019, 16:31 News 3

Nu mai este un secret ca vedeta face predictii in relatiile amoroase ale celebritatilor din Romania.

Carmen Harra, predictii despre Brigitte si Pastrama. De data aceasta a venit randul lui Brigitte Sfat si Florin Pastrama in randul predictiilor lui Carmen Harra.

Carmen Harra si-a dat cu parerea cu privire la relatia care a socat toata lumea, cea din Brigitte Sfat si Florin Pastrama iar aceasta a spus ce fel de legatura este intre ei.

Carmen Harra, predictii despre Brigitte si Pastrama

Carmen Harra, predictii despre Brigitte si Pastrama

„Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc.

Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată.

Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei” a spus Carmen Harra, potrivit perfecte.ro.

Nu a uitat nici de fostul sot al lui Brigitte, Ilie Nastase: „Eu nu i-aș recomanda neapărat lui Ilie Năstase să mai facă încă o nuntă ca să mai aibă încă un divorț! Nu sunt în măsură eu să-i spun ce trebuie să facă, dânsul o să facă ce crede că este bine pentru dânsul. Eu îi doresc tot binele din lume, am aceeași teamă pe care am avut-o și în relațiile precedente!”

Publicat: 11 May. 2019, 16:31 News 3
Pe aceeași temă