Iubitul Elenei Udrea, surprins în timpul unei întâlniri de taină, în cartierul milionarilor

Publicat: 17 sept. 2021, 10:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Iubitul Elenei Udrea, surprins în timpul unei întâlniri de taină, în cartierul milionarilor

Adrian Alexandrov ar fi ieșit din compania imobiliară unde figura ca broker de patru ani, dar nu e un capăt de țară pentru el. Iubitul Elenei Udrea ”are cu ce”, dar și timp să se ”dezmeticească”, după problemele de zi cu zi, pe care le trăiește în timpuri atât de încurcate. CANCAN.RO l-a surprins la o întâlnire scurtă și „de taină” cu Cătălin Plapcianu, într-un restaurant din nordul Capitalei. Avem imaginile, în exclusivitate.

Adrian Alexandrov nu mai este broker, cel puțin acesta este ultimul zvon pe piața media, dar nu s-ar spune că momentul este unul atât de delicat pentru el. Iubitul Elenei Udrea are altele pe cap, asupra cărora concentrarea e mai mare. Dar le rezolvă el, probabil… Până atunci, o întâlnire scurtă cu un vechi prieten, e binevenită. Iar numele lui este Cătălin Plapcianu, un fost „crai de Dorobanți”, care a cucerit, la vremea lui, divele celebrelor cluburi din Capitală.

Îmbrăcat casual – cămașă albă, blugi, adidași –  dar și cu nelipsitul accesoriu, ochelarii de soare, nu pe ochi, ci prinși la gât, Adrian Alexandrov a mărit pasul, pentru a nu depăși măcar sfertul academic. I-a ieșit, iar amicul l-a întâmpinat în pragul restaurantului. Cei doi s-au încins la vorbe, au analizat și au căzut de acord.

Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Publicat: 17 sept. 2021, 10:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă