Iubitul Elenei Udrea a făcut un gest controversat! Ce poze a publicat cu fetița lor

Publicat: 11 apr. 2022, 14:05 Autor: Maria Apostol General

În timp ce Elena Udrea se află după gratii, în Bulgaria, iubitul ei, Adrian Alexandrov, a generat o serie de comentarii pe Instagram după ce a decis să publice câteva poze cu fetița lor. 

Adrian Alexandrov a publicat pe pagina lui de Instagram două imagini cu fetița pe care o are împreună cu Elena Udrea.

„O rază de soare„, a scris acesta în descrierea imaginilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandrov Adrian (@alexandrov_adrian) 

S-a vorbit mult despre ce se va întâmpla cu fetița după ce Elena Udrea va ajunge la închisoare în România, fiind condamnată la 6 ani în dosarul „Gala Bute”.

Postarea de astăzi a iubitului ei pare să fie un răspuns că el va avea grijă de copil și totul va fi bine din acest punct de vedere. De asemenea, pozele au generat o mulțime de opinii pro și contra, însă Alexandrov nu le-a dat curs.

Unde plănuia Elena Udrea să fugă dacă nu era prinsă în Bulgaria

Elena Udrea a fost audiată în Bulgaria în legătură cu cererea de extrădare depusă de autoritățile române. Instanța a decis ca fostul ministru să rămână în arest până la data de 14 aprilie. Atunci când se va judeca la Sofia apelul formulat de avocatul lui Udrea.

Dacă nu va ajunge în România, Elena Udrea a spus că a cerut azil politic în Grecia. Unde a închiriat o locuință unde ar putea să stea. Pentru că, spune ea, „are grave probleme de sănătate”.

Publicat: 11 apr. 2022, 14:05 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă