Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a vorbit despre actuala sa sotie. Cum o descrie pe Simona Secrier

Publicat: 17 May. 2019, 10:44 News 3

In ciuda tuturor asteptarilor, fosta sotie a indragitului artist are numai cuvinte de bine la adresa Simonei Secrier.

Recent, Mihaela Constantinescu a facut cateva declaratii despre Mihai Constantinescu si starea lui de sanatate, pentru a-i informa pe toti cei interesati de evolutia acestuia.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a vorbit despre actuala sa sotie

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu

„Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare. Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă” a spus Mihaela pentru click.ro.

Intrebata despre actuala sa sotie, Simona Secrier, Mihaela a avut numai cuvinte de lauda la adresa sa, spunand ca este o persoana buna, devotata si iubitoare.

„Simona este devastată. Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an, şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihai. Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai (…)

Mihai e un om vesel, fericit, un om cu inteligenţă sclipitoare, a avut o viaţă frumoasă. Însă, el a fost o persoană extrem de sensibilă şi i s-au întâmplat multe lucruri care l-au supărat. Undeva, cumva, starea de sănătate a inimii lui a fost atinsă” a continuat aceasta, potrivit sursei citate.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu ne spulbera sperantele! „Doar un miracol il mai poate salva!

Mihaela Constantinescu, fosta lui sotie, a declarat pentru ziarul Click! ca artistul se zbate la propriu intre viata si moarte si ca doar o minune il poate salva. Mihai Constantinescu a fost gasit de actuala sa sotie, Simona Secrier, care a si sunat la ambulanta imediat. Medicii l-au resuscitat timp de 10 minute dupa care l-au dus direct la Urgente.

„După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona. Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la salvare.

Fac un apel către toată lumea și vreau să se roage pentru el, pentru că doar Dumnezeu îl mai poate ajuta! E un moment în care un om se zbate între viață și moarte”, a  spus Mihaela Constantinescu.

Publicat: 17 May. 2019, 10:44 News 3
Pe aceeași temă