Cauza mortii Razvan Ciobanu. Ce au gasit medicii legisti la autopsie!

Publicat: 30 Apr. 2019, 12:17 News 3

Luni, 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a murit intr-un oribil accident de masina. Nu purta centura si a fost proiectat prin geamul din dreapta.

Cauza mortii Razvan Ciobanu. Ce au gasit medicii legisti la autopsie? La primele rezultate oficiale, acestia au aflat ce a dus la moartea creatorului de moda. Conform Libertatea, medicii legisti din Constanta sustin ca Razvan Ciobanu a suferit o puternica hemoragie la cap.

In continuare, autopsia este in derulare. Medicii fac teste pentru a stabili cu exactitate cauza mortii, ce substante ingerase Razvan Ciobanu si cauza mortii sale. Familia lui Razvan Ciobanu a ridicat trupul de la morga in jurul orei 12.00. Parintii lui au venit din Valcea si au asteptat de la 8 dimineata pana la ora 12.

Rezultatul necropsiei va fi publicat in cateva minute. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Cauza mortii Razvan Ciobanu

La Morga Cimitirului Central din Constanța a aparut si avocata Laura Vicol. Ea si Razvan Ciobanu erau prieteni buni inca din copilarie, de cand aveau 16 ani.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Rudele creatorului de moda au venit dis-de-dimineata la morga unde trupul neinsufletit al fiului lor se afla. Au ajuns de la 8 dimineata, dar au asteptat o ora si 30 de minute dupa medicul legist.

Raportul legistilor pentru Razvan Ciobanu

Parintii lui Razvan Ciobanu au fost insotiti de un apropiat de-al lor. Acestia au venit tocmai din Valcea. Mama lui Razvan Ciobanu nu isi poate abtine lacrimile. Femeia a venit cu haine noi pentru a ridica trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu de la Morga Cimitirului Central.

Dupa efectuarea necropsiei, parintii pot lua trupul acasa. Conform prietenilor de-o viata, Razvan Ciobanu va avea trupul depus la o capela din Bucuresti. Prietenii si cei care au lucra cu creatorul de moda isi pot lua ramas bun de la el in Capitala.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Mama lui e devastata de durere!

Imagini cu taranii din Sacele care luau obiecte personale si parti din caroseria masinii lui Razvan Ciobanu! Un Barbat a fost filmat in timp ce ii bea sucul!

Vica Blochina despre ultimele clipe ale lui Razvan Ciobanu: „Era foarte nervos, cauta masina!”

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu. Ce voia sa faca cu ardoare

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Detaliu de ultima ora! Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea cu viteza si fara centura! Mergea fara GPS si se ratacise, d-asta gonea puternic!

Publicat: 30 Apr. 2019, 12:17 News 3
Pe aceeași temă