Noi dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu. Martorul-cheie care da peste cap toata ancheta

Publicat: 04 mai 2019, 15:48 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Răzvan Ciobanu a părăsit această lume mult prea devreme. Designerul a murit la doar 43 de ani, în urma unui cumplit accident de maşină, în judeţul Constanţa.

El a fost înmormântat joi, 2 mai, la cimitirul Progresul, în cripta familiei, iar zeci de cunoscuţi au venit să îşi ia adio.

Acum, anchetatorii au o misiune grea. Aceştia încearcă din răsputeri să afle care a fost întregul traseu al creatorului de modă şi ce s-a întâmplat cu el înainte de a-şi pierde viaţa.

Citeste si: Razvan Ciobanu, furat de 600.000 de euro. Creatorul de moda s-a luptat cu dependenta de alcool si pastile

Noi dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu era sub influenţa drogurilor, iar procurorii nu exclud teoria conform căreia designerul a fost pus în maşină de altcineva, iar maşina pusă pe pilot automat. La autopsie, medicii legişti au descoperit prezenţa a cinci droguri, printre care cocaină şi amfetamină.

De asemenea, este anchetat şi modul în care poliţiştii din Constanţa au intervenit. Se pare că aceştia ar fi putut distruge probe în momentul în care bolidul de lux a fost tras cu un tractor de la locul accidentului.

În plus, un martor-cheie afirmă că a văzut mai multe persoane lângă maşina lui Răzvan Ciobanu, imediat după ce acesta s-a răsturnat înainte de intrarea în comuna Săcele.

Citeste declaratiile socante ale barbatului, pe VERDICT.RO. 

Publicat: 04 mai 2019, 15:48 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă