Razvan Ciobanu nu a dormit 2 nopti inainte de accident! Informatiile de ultima ora pot schimba cursul investigatiei

Publicat: 01 May. 2019, 10:36 News 3

Un nou amanunt important poate sa schimbe tot ce stiam pana acum despre moartea lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu nu a dormit 2 nopti inainte de accident! Potrivit Lizetei Haralambie, care a intrat in direct in cadrul show-uuil Extra Night Show de pe Antena 1, aceasta a spus ca Razvan Ciobanu a ajuns la Mare in noaptea de Inviere, astfel ca aceasta nu a dormit deloc timp de doua nopti.

Razvan a plecat cu prietenul lui Cercel, cu masina in care a decedat, fiindca amicul lui bause si nu putea conduce. Nu a avut cazare in statiunea Mamaia, astfel ca nu a avut unde sa se odihneasca. Nici acasa la prietenul lui Cercel nu s-a dus sa doarma.

Razvan Ciobanu nu a dormit 2 nopti inainte de accident

O filmare cu drona a dezvaluit traseul lui Razvan Ciobanu

Razvan a fost intai la Summerland, apoi la un festival de muzica electronica, la masa numarul trei de la VIP, unde Cercel a achitat tot. Au petrecut multe ore. In ziua de Paste, la ora 15:30 a luat pranzul pe plaja, intr-un restaurant grecesc, apoi s-a intors la festivalul de muzica si a mai stat cateva ore.

Cheia masinii a fost in permanenta la Razvan, iar cat timp Cercel a achitat nota de plata de la festival, Razvan a zis ca merge sa se plimbe, fara sa-i ceara permisiunea de a lua masina. Ultima oara este vazut langa un celebru club din Mamaia, unde se invarte intr-un rond de multe ori la ora 11 noaptea.

Dupa aceea a disparut, in loc sa faca stanga spre statiune a facut dreapta. Razvan ar fi cautat o plaja aproape de Corbu, la un alt festival de muzica electronica, doar ca a gresit directia de mers si a nimerit spre Sacele, unde a avut loc teribilul accident.

Publicat: 01 May. 2019, 10:36 News 3
Pe aceeași temă