Rita Muresan, dezvaluiri socante despre Razvan Ciobanu: „Oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo!”

Publicat: 01 mai 2019, 09:07 Autor: madalina m. Vedete

Vestea ca Razvan Ciobanu s-a stins timpuriu, in urma unui accident rutier, a indurerat multe vedete de la noi.

Rita Muresan este una dintre persoanele care il cunostea foarte bine pe Razvan Ciobanu. Creatoarea de moda a facut o serie de dezvaluiri, printr-un mesaj de condoleante, pe care l-a facut public in urma cu cateva ore, pe pagina sa de Facebook.

Razvan Ciobanu a murit luni, pe 29 aprilie 2019, dupa ce a iesit de pe carosabil cu masina si a intrat in cativa copaci, aflati pe marginea drumului. Era in apropiere de localitatea Sacele, in judetul Constanta, si se intorcea de la Sunwaves.

Rita Muresan a facut dezvaluiri socante despre Razvan Ciobanu!

Rita Muresan si Razvan Ciobanu erau foarte apropiati si adesea se vizitau. In aceasta zi de marti, creatoarea de moda a postat pe Facebook cateva randuri despre disparitia unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai. Razvan Ciobanu era depresiv!

Rita Muresan, dezvaluiri socante despre Razvan Ciobanu

Designerul vestimentar a decedat in mod neasteptat, chiar in cea de-a doua zi de Paste. Rita Muresan a subliniat si acest lucru, dar si ca multi il vor judeca pe Ravan Ciobanu pentru stilul sau de viata considerat excentric. Ce se va intampla cu averea lui Razvan Ciobanu

„Multi se dau «prietenii» tai acum! Eu stiu exact cine erau cu adevarat aceia! Voi ramane cu amintirea serilor, muuultelor seri, in care veneai la mine la cina «pentru ca stau aproape si gatesc bine»! Si cu «frontul comun» pe care l-am facut ca sa le aratam «astora» care ne puneau la zid ca eram grasi…

Apoi eu am pierdut-o pe mama… Si tu ai fost acolo! Chiar acolo langa mine, la Breaza! Asa ca oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo! Si ma stii cu posturile si cu pomenile! Din punctul asta de vedere sa nu iti faci griji! Ma uimeste faptul ca ai ales sa pleci in a doua zi de Pasti! Stii cum se spune, de mana cu Iisus! In aceeasi zi cu prietenul Darta! Bravo voua!

Sa te odihnesti in pace, prieten drag! Dumnezeu sa te ierte, ca doar el poate! Pamantenii stiu doar sa judece! Si probabil te vor judeca! Pentru o gramada de nimicuri! Vor uita ce TALENT extraordinar erai! Insa tu esti deja departe, de mana cu Iisus! Nimic din toate astea nu mai conteaza! Drum bun, friend! Pe curand! Amin!”, a scris Rita Muresan, pe contul sau de Facebook.

Publicat: 01 mai 2019, 09:07 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă