Reactia Ralucai Badulescu la aflarea vestii ca Razvan Ciobanu a murit. Vedeta a facut totul public pe Facebook

Publicat: 30 apr. 2019, 17:07 Autor: Simona Vedete

Tot showbiz-ul este impietrit de durere de cand s-a aflat ca Razvan Ciobanu a plecat dintre noi.

Reactia Ralucai Badulescu la aflarea vestii ca Razvan Ciobanu a murit. Raluca a fost una dintre persoanele apropiate ale lui Razvan iar acum efectiv este in stare de soc.

Nu poate sa realizeze ca dragul ei prieten Razvan s-a dus in ceruri, chiar de sarbatorile pascale. Razvan a murit in urma unui tragic accident rutier.

Reactia Ralucai Badulescu la aflarea vestii ca Razvan Ciobanu a murit

Reactia Ralucai Badulescu

„The way we are … pentru ca suntem si vom fi mereu o singura ❤️ Razvan Ciobanu!…Drum lin catre lumina, Dumnezeu sa te odihneasca in pace dragul nostru iubit prieten!” a scris vedeta pe contul ei de Facebook.

Raluca si Razvan au colaborat mult timp in cadrul show-ului „Bravo, ai stil!”, dar si in afara acestuia, fiindca amandoi erau pasionati de moda iar asta i-a unit intotdeauna.

Accidentul s-a produs dupa ce Razvan Ciobanu a iesit din decor, pierzand controlul volanului, dupa care s-a izbit de mai multi copaci, fiind catapultat prin trapa fiindca nu purta centura de siguranta.

Razvan Ciobanu era drogat cand a murit

Medicii legisti din Constanta au terminat de facut autopsia, care a dezvaluit cauza reala a mortii designerului roman.

Din rezultatele preliminarii ale necropsiei a reiesit ca Razvan Ciobanu a consumat substante interzise inainte de a se urca la volan, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Acestea sunt doar rezultate preliminarii, iar in urmatoarele trei saptamani vor iesi si analizelor toxicologice, care vor da mai multe detalii. Este posibil ca rezultatele analzielor toxicologice sa fie total diferite fata de cele preliminarii, fiindca au mai fost cazuri cand s-a intamplat acest lucru.

BOMBA! Cadavrul lui Razvan Ciobanu a fost MUTAT! Imagini socante si NECENZURATE cu el. ATENTIE! Va pot afecta emotional

Publicat: 30 apr. 2019, 17:07 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă