Razvan Ciobanu a fost asasinat? O noua teorie ar putea schimba tot ce stiam pana acum

Publicat: 30 apr. 2019, 18:10 Autor: Simona News 3

O noua ipoteza cu privire la moartea lui Razvanu a fost lansata iar asta schimba complet situatia.

Razvan Ciobanu a fost asasinat? Asta sustine Vicepresedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie, spunand ca ar putea fi vorba despre teoria unei infractiuni de omor calificat.

Razvan Ciobanu a fost asasinat?

Razvan Ciobanu a fost asasinat

„Văzând acele imagini, consider că ar fi teoria unei infracțiuni de omor. Având in vedere modul de producere al acestui accident, faptul că acest autoturism a mers 800 de metri în linie dreaptă, apoi ar fi întâlnit o groapă, ar fi deviat. La primul impact cu orice obiect și-ar fi schimbat direcția. E clar că nu ar fi mers drept.

Știu că există informația că ar fi trimis un mesaj text. În acest mod, șoferul nu ar fi putut avea un accident, iar în contextul în care au apărut imaginile, cadavrul nu ar fi ajuns acolo. Faptul că airbagurile s-au declanșat asta înseamnă că victima nu ar fi trebuit să aibă sângerări pe corp”, a spus Marian Burlacu, potrivit Antena3.

Razvan Ciobanu era drogat cand a murit

Insa inainte de a se urca in masina, se pare ca Razvan Ciobanu a consumat droguri, ceea ca aduce si mai multe semne de intrebare. Medicii legisti din Constanta au terminat de facut autopsia, care a dezvaluit cauza reala a mortii designerului roman.

Din rezultatele preliminarii ale necropsiei a reiesit ca Razvan Ciobanu a consumat substante interzise inainte de a se urca la volan, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Acestea sunt doar rezultate preliminarii, iar in urmatoarele trei saptamani vor iesi si analizelor toxicologice, care vor da mai multe detalii. Este posibil ca rezultatele analzielor toxicologice sa fie total diferite fata de cele preliminarii, fiindca au mai fost cazuri cand s-a intamplat acest lucru.

BOMBA! Cadavrul lui Razvan Ciobanu a fost MUTAT! Imagini socante si NECENZURATE cu el. ATENTIE! Va pot afecta emotional

Publicat: 30 apr. 2019, 18:10 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă