Roxana Ionescu se marita! Viitoarea mamica este in culmea fericirii

Publicat: 30 apr. 2019, 15:34 Autor: Simona Vedete

"Mama natura" o sa paseasca in fata altarului pentru a-si uni destinul cu logodnicul ei, Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu se marita! Dupa ce au primit minunata veste ca vor deveni parinti, Roxana si Tinu au luat decizia de a se casatori, pentru a face lucrurile asa cum trebuie, si sa urmeze cursul firesc al vietii.

In luna octombrie Roxana va deven mamica insa nunta o va face in decursul anului urmator, fiindca deocamdata vrea sa se concentreze pe sarcina si pe primele luni din viata ale bebelusului sau.

Roxana Ionescu se marita

Roxana Ionescu se marita

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars, potrivit Libertatea.

Roxana Ionescu este insarcinata

Vestea cea mare a dat-o, impreuna cu iubitul ei, Tinu Vidaicu, chiar la petrecerea pe care au organizat-o in urma cu doua weekenduri in Timisoara.

Cei doi si-au anuntat personal prietenii si au sarbatorit impreuna vestea cea mare. Printre invitatii la petrecerea s-au aflat si Flick, Giulia Angelescu, Raluca, Speak, Stefania si Ana Baniciu, potrivit Spynews.ro.

S-a mutat in Timisoara pentru a-i fi alaturi lui Tinu Vidaicu, logodnicul ei, fiind un important om de afaceri timisorean. Roxana, in varsta de 34 ani, nu a facut o prioritate din a se casatori, ci a decis sa urmeze cursul vietii, potrivit Cancan.

Publicat: 30 apr. 2019, 15:34 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă