Roxana Ionescu vrea să devină mămică! ”Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi”

Publicat: 28 apr. 2021, 16:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, Tinu Vidaicu, sunt deciși! Cei doi doresc să devină părinți, după ce în urmă cu ceva timp, vedeta a pierdut sarcina în luna a șasea. Acum, însă, Roxana Ionescu este pregătită să devină părinte!

Roxana Ionescu se pregătește să devină mămică! Vedeta și partenerul ei de viață își doresc doi copii și speră să se întâmple cât mai curând acest lucru în viața lor. Într-o emisiune de televiziune, Roxana a mărturisit că a reușit să treacă peste suferința pe care a trăit-o atunci când a pierdut sarcina în luna a șasea.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, a declarat Roxana Ionescu în cadrul emisiunii „Teo Show”.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a mai spus Roxana Ionescu, arată Cancan.ro.

Roxana Ionescu vrea să facă nunta

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna martie a anului trecut. Cei doi au devenit soţ şi soţie după aproximativ saşe ani de relaţie, însă celebra blondă nu a putut să îmbrace rochia de mireasă.

Anul acesta însă, vedeta are planuri mari: “Pe 20 februarie împlinim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm din tot sufletul ca anul acesta să putem face și nunta. Sperăm, nu știm cum vor fi vremurile! Cum sărbătorim aniversarea de un an nu m-am gândit, dar cu siguranță îmi iese mie ceva cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a declarat Roxana Ionescu la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 28 apr. 2021, 16:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă